whatsapp

Orköy'den köylülere hayvan yardımı

EKONOMİ 12.05.2017 - 13:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Orköy'den köylülere hayvan yardımı

ORKÖY, Orman köylüsünü kalkındırma ve hayvancılığı teşvik projesi kapsamında Seydişehir’de 3 aileye aileye kredi verdi.
Her ailenin 30 koyun ve bir koç alabilmesini sağlayacak yüzde 20’si hibe olan 23 bin liralık krediyi alan aileler koyunlarına kavuştu. ORKÖY kredisinin bereketli geldiğini söyleyen Tepecik Mahallesi Muhtarı Rafet Dindar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Seydişehir Orman İşletme Şefliğinin hazırladığı ORKÖY proje kapsamında 2 yıl ödemesiz 5 yılda ödeyeceklerini söyledi. Muhtar Dindar, ‘’Köylülerimiz koyunlara gözleri gibi bakıyorlar. Bu proje ile köylümüz ekonomik olarak kalkınacak, yörede hayvancılık da gelişecek. Bakanlık yetkililerine teşekkür ederim." dedi.
ORKÖY, Orman köylüsünü kalkındırma ve hayvancılığı teşvik projesi kapsamında Seydişehir’de 3 aileye aileye kredi verdi.

Her ailenin 30 koyun ve bir koç alabilmesini sağlayacak yüzde 20’si hibe olan 23 bin liralık krediyi alan aileler koyunlarına kavuştu.

ORKÖY kredisinin bereketli geldiğini söyleyen Tepecik Mahallesi Muhtarı Rafet Dindar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Seydişehir Orman İşletme Şefliğinin hazırladığı ORKÖY proje kapsamında 2 yıl ödemesiz 5 yılda ödeyeceklerini söyledi.

Muhtar Dindar, ‘’Köylülerimiz koyunlara gözleri gibi bakıyorlar. Bu proje ile köylümüz ekonomik olarak kalkınacak, yörede hayvancılık da gelişecek. Bakanlık yetkililerine teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.