whatsapp

Onları yalnız bırakmıyorlar

SİVİL TOPLUM 27.03.2020 - 14:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Onları yalnız bırakmıyorlar

Kaymakamlıktan yaşlılara vefa...
Seydişehir Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, yaşlı ve yalnız olan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine, Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında "Yaşlı ve kronik hastaların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında 65 yaş üzeri vatandaşlara destek oluyorlar. Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilenlerden yalnız yaşayan ve kendilerine bakacak kimsesi olmayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaç taleplerinin karşılanması amacıyla Kaymakamlığımızda oluşturulan Vefa ve Sosyal Destek Grubu hizmet vermeye devam ediyor.’’ dedi.
Kaymakamlıktan yaşlılara vefa...

Seydişehir Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, yaşlı ve yalnız olan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine, Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında "Yaşlı ve kronik hastaların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında 65 yaş üzeri vatandaşlara destek oluyorlar.

Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilenlerden yalnız yaşayan ve kendilerine bakacak kimsesi olmayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaç taleplerinin karşılanması amacıyla Kaymakamlığımızda oluşturulan Vefa ve Sosyal Destek Grubu hizmet vermeye devam ediyor.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.