whatsapp

Ölümünün 102. yıl dönümünde anıldı

YAŞAM 21.05.2019 - 15:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ölümünün 102. yıl dönümünde anıldı

Kaymakamlık ve Belediyenin organizasyonuyla Tapu Kadastronun kurucusu, Defter-i Hakani Nazırı Mahmut Esat Kadaster Efendi, ölümünün 102. yıl dönümünde memleketi Seydişehir’de anıldı. Hükümet konağı önündeki büstü yanında yapılan anma töreni çelenk sunumu ile başladı. Daha sonra Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Araştırmacı yazar Bahaddin Karakuş'un konferansı ile devam etti. Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve konuklar katıldı.

Kaymakamlık ve Belediyenin organizasyonuyla Tapu Kadastronun kurucusu, Defter-i Hakani Nazırı Mahmut Esat Kadaster Efendi, ölümünün 102. yıl dönümünde memleketi Seydişehir’de anıldı.

Hükümet konağı önündeki büstü yanında yapılan anma töreni çelenk sunumu ile başladı. Daha sonra Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Araştırmacı yazar Bahaddin Karakuş'un konferansı ile devam etti.

Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve konuklar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.