whatsapp

“Okulum Temiz” belgeleri teslim edildi

EĞİTİM 23.03.2021 - 00:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

“Okulum Temiz” belgeleri teslim edildi

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  Okulum temiz belgelerini okul müdürlerine takdim etti. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla “Okulum Temiz” belgelendirme programı yürürlüğe alındı. Program kapsamında Seydişehir’de eğitim veren okullar yerinde denetlenip kontrol edildi. İlçe merkezinde bulunan 7 okula “Okulum Temiz” belgesi verilmesi uygun görüldü. Belge almaya hak kazanan okulların müdürlerine belgelerini takdim eden Kibar, Emeği geçen idarecilere, öğretmenlere ve personele teşekkür etti. Temiz belgesini hak kazanan Selçuklu İlkokulu, İhsan Tekin İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Kardelen Anaokulu, Mahmut Esat Ortaokulu, Şehit Muhsin Kiremitci Fen Lisesi.

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  Okulum temiz belgelerini okul müdürlerine takdim etti.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla “Okulum Temiz” belgelendirme programı yürürlüğe alındı. Program kapsamında Seydişehir’de eğitim veren okullar yerinde denetlenip kontrol edildi.

İlçe merkezinde bulunan 7 okula “Okulum Temiz” belgesi verilmesi uygun görüldü. Belge almaya hak kazanan okulların müdürlerine belgelerini takdim eden Kibar, Emeği geçen idarecilere, öğretmenlere ve personele teşekkür etti.

Temiz belgesini hak kazanan Selçuklu İlkokulu, İhsan Tekin İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Kardelen Anaokulu, Mahmut Esat Ortaokulu, Şehit Muhsin Kiremitci Fen Lisesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.