whatsapp

Okullarda uyuşturucudan korunma semineri

ASAYİŞ 13.11.2017 - 22:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullarda uyuşturucudan korunma semineri

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler, ilçedeki okullarda güvenli eğitim ortamlarının sağlanmasına yönelik öğrencilere uyuşturucudan korunma semineri verecek.
İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, yaptığı açıklamada uyuşturucuya yanlış arkadaş seçimi, “hayır” diyememe ve “bir seferlik bir şey olmaz” mantığının bağımlılığa giden yolu açtığını belirtilerek, ailelerden çocuklarını takip etmesini istedi. Okul önlerinde Koruyucu ve önleyici tedbirleri aldıklarını ifade eden Özdemir, ‘’Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilkokul, ortaokul ve liseler önlerinde, koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri aldık. Amacımız çocuklarımıza kötü alışkanlıklara neden olan uyuşturucu batağına bulaştırmamaktır. Kötü niyetli insanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu amaçla okullarımızda öğrencilerimizi bilinçlendirmek için eğitim seminerleri vereceğiz.’’dedi.      
Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler, ilçedeki okullarda güvenli eğitim ortamlarının sağlanmasına yönelik öğrencilere uyuşturucudan korunma semineri verecek.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, yaptığı açıklamada uyuşturucuya yanlış arkadaş seçimi, “hayır” diyememe ve “bir seferlik bir şey olmaz” mantığının bağımlılığa giden yolu açtığını belirtilerek, ailelerden çocuklarını takip etmesini istedi.

Okul önlerinde Koruyucu ve önleyici tedbirleri aldıklarını ifade eden Özdemir, ‘’Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilkokul, ortaokul ve liseler önlerinde, koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri aldık. Amacımız çocuklarımıza kötü alışkanlıklara neden olan uyuşturucu batağına bulaştırmamaktır. Kötü niyetli insanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu amaçla okullarımızda öğrencilerimizi bilinçlendirmek için eğitim seminerleri vereceğiz.’’dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.