whatsapp

Okullarda tadilat çalışmaları

EĞİTİM 31.05.2017 - 16:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullarda tadilat çalışmaları

Seydişehir kaymakamlığınca geçen kış ayında afet nedeni ile zarar gören 45 okulun tadilatı tamamlandı.
Mesudiye, İncesu, Yaylacık ve Bostandere Mahallelerindeki okul tadilatlarını inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim görebilmeleri amacıyla başlatılan tadilat çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. Yapılan çalışmalarla okulların tamamen yenilendiğini belirten Kibar, ‘’ Tadilat çalışmaları kapsamında okulun iç ve dış cephe duvar boyaları yenilendi. Zarar görmüş olan oluk ve çatı tamiratları tamamlandı. Elektrik, su, kalorifer peteği ve tesisat onarımları yapıldı. Okul binalarının sıva ve boya gibi bakım ve onarım işleri de bitirildi. Bu süreçte bizlere yardımcı olan İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Mustafa Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.’’dedi.
Seydişehir kaymakamlığınca geçen kış ayında afet nedeni ile zarar gören 45 okulun tadilatı tamamlandı.

Mesudiye, İncesu, Yaylacık ve Bostandere Mahallelerindeki okul tadilatlarını inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim görebilmeleri amacıyla başlatılan tadilat çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

Yapılan çalışmalarla okulların tamamen yenilendiğini belirten Kibar, ‘’ Tadilat çalışmaları kapsamında okulun iç ve dış cephe duvar boyaları yenilendi. Zarar görmüş olan oluk ve çatı tamiratları tamamlandı. Elektrik, su, kalorifer peteği ve tesisat onarımları yapıldı. Okul binalarının sıva ve boya gibi bakım ve onarım işleri de bitirildi. Bu süreçte bizlere yardımcı olan İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Mustafa Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.