whatsapp

Okullar denetimli serbestlikle güzelleşiyor

SİVİL TOPLUM 21.01.2019 - 19:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullar denetimli serbestlikle güzelleşiyor

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Seydişehir Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdikleri “ okullar güzelleşiyor”  etkinliği Mahmut Esat ortaokulunda başladı. 21.01.2019 tarihinde başlayıp 01.02.2019 tarihine kadar yarıyıl tatili süresince devam edecek bu etkinlik süresinde; kamu hizmeti cezası kapsamında ücretsiz çalışan hükümlüler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği okullarda, boya, tadilat ve temizlik işlerini yapacaklar. Etkinliğe Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Musa Özcan, Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe, müdür yardımcıları ile denetimli serbestlik müdürlüğünde çalışan diğer memurlar katıldılar. Etkinlikte bir konuşma yapan, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan; etkinlik hakkında bilgi verdi ve ülke genelinde gerçekleştirilen bu etkinlik kapsamında; Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından takibi yapılan 11 hükümlü Mahmut Esat Ortaokulu’nun ihtiyaçları doğrultusunda bu okulda boya, tadilat ve temizlik işleri yapılacaklar. Bu gün aynı saatlerde Beyşehir ilçemizde de aynı etkinlik başlamış olup, Beyşehir de Beytepe Ortaokulunda 16 hükümlü çalışmaya başlamıştır, Yarıyıl tatilinde, 01.02.2019 tarihine kadar, ihtiyaç duyulan başka okulların da boya, tadilat ve temizlik işleri yapılacaktır. Bu kapsamda Gevrekli Şehit Mehmet Altınbağ ilkokulunun boya, tadilat ve temizlik işleri hükümlüler tarafından yapılmaktadır. Yükümlülerimiz, çocuklarımızın eğitim öğretim gördüğü yerlerin daha güzel daha temiz olmasına katkı sağlamaktadırlar dedi. Başsavcımız bu tür çalışmaların yaz tatili ve diğer tatillerde de yapılması temennisi ile katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Seydişehir Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdikleri “ okullar güzelleşiyor”  etkinliği Mahmut Esat ortaokulunda başladı.

21.01.2019 tarihinde başlayıp 01.02.2019 tarihine kadar yarıyıl tatili süresince devam edecek bu etkinlik süresinde; kamu hizmeti cezası kapsamında ücretsiz çalışan hükümlüler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği okullarda, boya, tadilat ve temizlik işlerini yapacaklar.

Etkinliğe Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Musa Özcan, Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe, müdür yardımcıları ile denetimli serbestlik müdürlüğünde çalışan diğer memurlar katıldılar.

Etkinlikte bir konuşma yapan, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan; etkinlik hakkında bilgi verdi ve ülke genelinde gerçekleştirilen bu etkinlik kapsamında; Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından takibi yapılan 11 hükümlü Mahmut Esat Ortaokulu’nun ihtiyaçları doğrultusunda bu okulda boya, tadilat ve temizlik işleri yapılacaklar. Bu gün aynı saatlerde Beyşehir ilçemizde de aynı etkinlik başlamış olup, Beyşehir de Beytepe Ortaokulunda 16 hükümlü çalışmaya başlamıştır, Yarıyıl tatilinde, 01.02.2019 tarihine kadar, ihtiyaç duyulan başka okulların da boya, tadilat ve temizlik işleri yapılacaktır. Bu kapsamda Gevrekli Şehit Mehmet Altınbağ ilkokulunun boya, tadilat ve temizlik işleri hükümlüler tarafından yapılmaktadır.

Yükümlülerimiz, çocuklarımızın eğitim öğretim gördüğü yerlerin daha güzel daha temiz olmasına katkı sağlamaktadırlar dedi.

Başsavcımız bu tür çalışmaların yaz tatili ve diğer tatillerde de yapılması temennisi ile katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.