whatsapp

Okul sporlarında final müsabakaları

SPOR 13.12.2019 - 16:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul sporlarında final müsabakaları

Seydişehir gençlik spor ve ilçe müdürlüğünün düzenlediği 2019-2020 okul sporları müsabakaları yarı finallerinde Konya’da Seydişehir’i temsil edecek takımlar belirlendi. Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte, Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen futbol, voleybol ve futsal dallarında Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımlarının yer aldığı okul sporları bölge maçlarını ziyaret etti. Devam etmekte olan Bölge Okul Sporlarında yarı finallerde; Voleybol Genç Kızlarda Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, Voleybol Genç Erkeklerde Saliha Mehmet Ulaşan Lisesi, Voleybol Küçük Erkek Beyşehir Eşrefoğlu Ortaokulu,  Hentbol Yıldız Kız Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu, Hentbol Yıldız Erkek Gazi Ortaokulu,  Basketbol Genç Kız Ş. Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi,  Basketbol Yıldız Kız M. Esat Ortaokulu, Basketbol Küçük Kız M. Esat Ortaokulu, Basketbol Küçük Erkek Kampüs Ortaokulu, Konya da Seydişehir’i temsil edecektir. Müsabakaları izleyen Kaymakam Aydın Erdoğan, sporculara başarılar diledi. Gençlik ve spor ilçe müdürü Soner Balcı kaymakam Erdoğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Seydişehir gençlik spor ve ilçe müdürlüğünün düzenlediği 2019-2020 okul sporları müsabakaları yarı finallerinde Konya’da Seydişehir’i temsil edecek takımlar belirlendi.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte, Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen futbol, voleybol ve futsal dallarında Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımlarının yer aldığı okul sporları bölge maçlarını ziyaret etti.

Devam etmekte olan Bölge Okul Sporlarında yarı finallerde;

Voleybol Genç Kızlarda Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi, Voleybol Genç Erkeklerde Saliha Mehmet Ulaşan Lisesi, Voleybol Küçük Erkek Beyşehir Eşrefoğlu Ortaokulu,  Hentbol Yıldız Kız Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu, Hentbol Yıldız Erkek Gazi Ortaokulu,  Basketbol Genç Kız Ş. Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi,  Basketbol Yıldız Kız M. Esat Ortaokulu, Basketbol Küçük Kız M. Esat Ortaokulu, Basketbol Küçük Erkek Kampüs Ortaokulu, Konya da Seydişehir’i temsil edecektir.

Müsabakaları izleyen Kaymakam Aydın Erdoğan, sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve spor ilçe müdürü Soner Balcı kaymakam Erdoğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.