whatsapp

Okul müdürleri 1. dönemi değerlendirdi

EĞİTİM 31.01.2020 - 01:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul müdürleri 1. dönemi değerlendirdi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında, ilk ve ortaokul müdürleri ile 2019-2020 yılı 1 dönemi değerlendirme ve 2. döneme hazırlık toplantısı yapıldı. 1. dönem değerlendirme toplantısında okulların sorunları ve 2. Dönem yapılacak çalışmalar ve yürütülecek projeler ile okulların akademik başarıları gözden geçirildi.  Toplantı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ‘’İkinci dönemde eğitim hizmetlerinin niteliğini artırarak öğrencilerin akademik ve sosyal başarı seviyelerini yükseltmek amacıyla maarif hareketi kapsamında yapılan çalışmalar devam edecek’’ dedi. 

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında, ilk ve ortaokul müdürleri ile 2019-2020 yılı 1 dönemi değerlendirme ve 2. döneme hazırlık toplantısı yapıldı.

1. dönem değerlendirme toplantısında okulların sorunları ve 2. Dönem yapılacak çalışmalar ve yürütülecek projeler ile okulların akademik başarıları gözden geçirildi. 
Toplantı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ‘’İkinci dönemde eğitim hizmetlerinin niteliğini artırarak öğrencilerin akademik ve sosyal başarı seviyelerini yükseltmek amacıyla maarif hareketi kapsamında yapılan çalışmalar devam edecek’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.