whatsapp

Okul Bahçesine süs fidanı dikildi

EĞİTİM 11.05.2018 - 14:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul Bahçesine süs fidanı dikildi

Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği törenle okul bahçesine 500 adet süs bitkisi dikip peyzaj düzenlemesi yaptı.
Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, yaptığı açıklamada “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında çalışma başlattıklarını, bu kapsamda okula 14 çeşitli türde süs fidanları diktiklerini söyledi. Okulun yeşil alanlarının görünürlülüğünü artırmak ve değer katmak amacıyla ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını belirten Dinçsoy, “Altuni Selvi, Altuni Taflan, Tijli Taflan, Osmanlı Şimşir, Ters Dut, Top selvi, Spiral Servi, Yaban Erik, Mavi selvi, Ihlamur, Ceviz, Kestane, Şeftali, Ahududu vb süs ağaçları ile donattık. İlçe Orman Fidanlık Şefliğimizin katkılarıyla çeşitli türde 500 süs fidanı temin ettin. Birkaç yıl sonra dışarıdan bakıldığında okul bahçesi hem yem yeşil, hem de çiçeklerle beraber bir uyum içerisinde çok hoş bir görüntü sergileyecek. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği törenle okul bahçesine 500 adet süs bitkisi dikip peyzaj düzenlemesi yaptı.

Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, yaptığı açıklamada “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında çalışma başlattıklarını, bu kapsamda okula 14 çeşitli türde süs fidanları diktiklerini söyledi.

Okulun yeşil alanlarının görünürlülüğünü artırmak ve değer katmak amacıyla ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını belirten Dinçsoy, “Altuni Selvi, Altuni Taflan, Tijli Taflan, Osmanlı Şimşir, Ters Dut, Top selvi, Spiral Servi, Yaban Erik, Mavi selvi, Ihlamur, Ceviz, Kestane, Şeftali, Ahududu vb süs ağaçları ile donattık. İlçe Orman Fidanlık Şefliğimizin katkılarıyla çeşitli türde 500 süs fidanı temin ettin. Birkaç yıl sonra dışarıdan bakıldığında okul bahçesi hem yem yeşil, hem de çiçeklerle beraber bir uyum içerisinde çok hoş bir görüntü sergileyecek. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.