whatsapp

Öğretmenlere yeni yaklaşımlar eğitimi

EĞİTİM 21.02.2018 - 03:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmenlere yeni yaklaşımlar eğitimi

Mahmut Esat Ortaokulu Öğretmenleri Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Konulu Uygulamalı Eğitim aldı.
Halk eğitim merkezi salonunda Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim üyesi Prof.Dr.Ercan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen eğitimde STEM+A , Lider Öğretmen ve Etkili Sınıf Yönetimi eğitimleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi.   Okul müdürü Necati Koçak ' Eğitimde yaşanan hızlı değişimin, bilgiye ulaşım yollarının ceşitlenmesinin ardından öğrencilerimize üst bilişsel becerileri kazandırmak, üreten ve ürettikleriyle dünyada rekabet edebilen öğrencileri yetiştirmemiz gerekiyor. Bakanlıgımızında programlara koyduğu stem (Bilim,Teknoloji,Matematik,Mühendislik) uygulamaları yeni öğretim yöntemleri olarak karşımıza çıkıyor.  Son zamanlarda hızla gelişen ülkemizin geleceğine daha çok katmadeğer sağlamak, öğrencilerimizi daha nitelikli yetiştirmek için biz eğitimcilerinde zaman zaman yenilenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda peryodik aralıklarla planladığımız öğretmen eğitim programının ilkini gerçekleştirdik.  Kendimizi yenilediğimiz bu eğitimde bizlere destek veren Kaymakamımız Sayın Aydın ERDOĞAN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir KİBAR'a , bilgi ve tecrübelerini aktaran değerli hocamız Prof.Dr. Ercan Yılmaz'a teşekkür ederim.' dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu Öğretmenleri Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Konulu Uygulamalı Eğitim aldı.

Halk eğitim merkezi salonunda Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim üyesi Prof.Dr.Ercan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen eğitimde STEM+A , Lider Öğretmen ve Etkili Sınıf Yönetimi eğitimleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi.  

Okul müdürü Necati Koçak ' Eğitimde yaşanan hızlı değişimin, bilgiye ulaşım yollarının ceşitlenmesinin ardından öğrencilerimize üst bilişsel becerileri kazandırmak, üreten ve ürettikleriyle dünyada rekabet edebilen öğrencileri yetiştirmemiz gerekiyor. Bakanlıgımızında programlara koyduğu stem (Bilim,Teknoloji,Matematik,Mühendislik) uygulamaları yeni öğretim yöntemleri olarak karşımıza çıkıyor.  Son zamanlarda hızla gelişen ülkemizin geleceğine daha çok katmadeğer sağlamak, öğrencilerimizi daha nitelikli yetiştirmek için biz eğitimcilerinde zaman zaman yenilenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda peryodik aralıklarla planladığımız öğretmen eğitim programının ilkini gerçekleştirdik.  Kendimizi yenilediğimiz bu eğitimde bizlere destek veren Kaymakamımız Sayın Aydın ERDOĞAN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir KİBAR'a , bilgi ve tecrübelerini aktaran değerli hocamız Prof.Dr. Ercan Yılmaz'a teşekkür ederim.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.