whatsapp

Öğretmenler günü kutlaması

GÜNDEM 24.11.2020 - 11:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmenler günü kutlaması

Seydişehir’de 24 Kasım öğretmenler günü, düzenlenen programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, daha sonra Seyyid Harun Anadolu lisesinde, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreniyle sona erdi. Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Seydişehir’de 24 Kasım öğretmenler günü, düzenlenen programla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, daha sonra Seyyid Harun Anadolu lisesinde, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreniyle sona erdi.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.