whatsapp

Öğretmenler günü kutlama programı

EĞİTİM 22.11.2019 - 23:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmenler günü kutlama programı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle  yapılacak olan  kutlama programı da belli oldu. Seydişehir kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan programda şu etkinlikler yer alıyor; 24 Kasım Pazar günü saat 10.30’da Hükümet alanında Atatürk Anıtına çelenk sunma ve saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programının ikinci bölümü ise  Suğla mesleki ve Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program belediye salonunda saat 11.00’de devam edecek. Suğla meslek lisesi öğretmeni Rıdvan Akça tarafından adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni yapılacak. Emekli öğretmenlere plaket verilmesi ve emekli öğretmenler adına yapılacak konuşmayı takiben program şiir okunması, slayt gösterimi ve oratoryo müzik etkinlikleri ve ödül töreniyle son bulacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle  yapılacak olan  kutlama programı da belli oldu.

Seydişehir kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan programda şu etkinlikler yer alıyor;

24 Kasım Pazar günü saat 10.30’da Hükümet alanında Atatürk Anıtına çelenk sunma ve saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programının ikinci bölümü ise  Suğla mesleki ve Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program belediye salonunda saat 11.00’de devam edecek.

Suğla meslek lisesi öğretmeni Rıdvan Akça tarafından adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni yapılacak.

Emekli öğretmenlere plaket verilmesi ve emekli öğretmenler adına yapılacak konuşmayı takiben program şiir okunması, slayt gösterimi ve oratoryo müzik etkinlikleri ve ödül töreniyle son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.