whatsapp

Öğretmen ve veliler kan bağışı yaptı

SİVİL TOPLUM 07.04.2018 - 10:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmen ve veliler kan bağışı yaptı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Atatürk İlkokulu öğrenci ve velileri Kızılay kan merkezi işbirliğiyle kan bağışı yaptı.
Atatürk İlkokul Müdürü Mustafa Ceran, okul aile birliğiyle birlikte Türk Kızılayı’na katkı sunmak için kan bağışında bulunduklarını dile getirdi.  Kan bağışı kampanyası etkinliğine okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri büyük ilgi gösterdiğini belirten Ceran,’’ Okulumuz ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğe ilgi gösteren tüm eğitimciler ve velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de bu noktada duyarlı bir birey olmaları için farkındalık oluşturduk. Sürekli ihtiyaç olan kan bağışına sosyal sorumluluk adına okul olarak katılmak bizleri mutlu etti. Okulumuzda 110 ünite kan bağışı yapıldı" dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Atatürk İlkokulu öğrenci ve velileri Kızılay kan merkezi işbirliğiyle kan bağışı yaptı.

Atatürk İlkokul Müdürü Mustafa Ceran, okul aile birliğiyle birlikte Türk Kızılayı’na katkı sunmak için kan bağışında bulunduklarını dile getirdi. 

Kan bağışı kampanyası etkinliğine okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri büyük ilgi gösterdiğini belirten Ceran,’’ Okulumuz ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğe ilgi gösteren tüm eğitimciler ve velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de bu noktada duyarlı bir birey olmaları için farkındalık oluşturduk. Sürekli ihtiyaç olan kan bağışına sosyal sorumluluk adına okul olarak katılmak bizleri mutlu etti. Okulumuzda 110 ünite kan bağışı yapıldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.