whatsapp

Öğretmen Ve Öğrenciler Barış Manço’yu Klip Çekerek Andılar

EĞİTİM 05.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmen Ve Öğrenciler Barış Manço’yu Klip Çekerek Andılar

Konya’nın Seydişehir ilçesi Mahmut Esat Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul personeli bir araya gelerek Barış Manço’yu Anma sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ adlı şarkısını seslendirerek klip çektiler.
Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk, yaptığı açıklamada okulun Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte ilçeye sanat anlamında katkı sunmak ve Barış Manço’yu anmak için klip çektiklerini söyledi. Klibi Şaban Cengin Kültür Merkezinde çektiklerini belirterek, ‘’Okulumuzun sosyal aktivite projesi kapsamında kültürel ve sanatsal gelişime katkıda bulunmak bizim için oldukça önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri arasında yer alıyor. Etkinliğimizin amacı dünyanın sayılı sanatçılarından Barış Manço’yu gelecek nesillere anlatarak unutulmamasını sağlamaktır. Bugün bizi dinlemeye gelenler arasında Ketenli kardeş Ortaokulu öğrencilerinin şarkılara eşlik etmesi ve yüzlerindeki mutluluğu görmek topluluk olarak yaptığımız işin ne kadar anlamlı olduğunu gördük.’’dedi. -Milletin Sanatçısını Anmak Bizim İçin Mutluluktur Şarkıları koro halinde seslendirdiklerini kaydeden Okul Müdürü Necati Koçak, ‘’ Bizler Barış Ağabeyimizi vefatının 19’uncu yıldönümünde rahmet ve minnetle andık. Bugün burada hep duygusal anlar yaşadık. Millete mal olmuş bir sanatçımızın klipini çekerek okulumuzun arşivinde bir anı bir hatıra olarak hep kalacak. Bize bu fırsatı sağlayan Kaymakamımız Sn Aydın Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar beye teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.
Konya’nın Seydişehir ilçesi Mahmut Esat Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul personeli bir araya gelerek Barış Manço’yu Anma sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ adlı şarkısını seslendirerek klip çektiler.

Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk, yaptığı açıklamada okulun Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte ilçeye sanat anlamında katkı sunmak ve Barış Manço’yu anmak için klip çektiklerini söyledi.

Klibi Şaban Cengin Kültür Merkezinde çektiklerini belirterek, ‘’Okulumuzun sosyal aktivite projesi kapsamında kültürel ve sanatsal gelişime katkıda bulunmak bizim için oldukça önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri arasında yer alıyor. Etkinliğimizin amacı dünyanın sayılı sanatçılarından Barış Manço’yu gelecek nesillere anlatarak unutulmamasını sağlamaktır. Bugün bizi dinlemeye gelenler arasında Ketenli kardeş Ortaokulu öğrencilerinin şarkılara eşlik etmesi ve yüzlerindeki mutluluğu görmek topluluk olarak yaptığımız işin ne kadar anlamlı olduğunu gördük.’’dedi.

-Milletin Sanatçısını Anmak Bizim İçin Mutluluktur

Şarkıları koro halinde seslendirdiklerini kaydeden Okul Müdürü Necati Koçak, ‘’ Bizler Barış Ağabeyimizi vefatının 19’uncu yıldönümünde rahmet ve minnetle andık. Bugün burada hep duygusal anlar yaşadık. Millete mal olmuş bir sanatçımızın klipini çekerek okulumuzun arşivinde bir anı bir hatıra olarak hep kalacak. Bize bu fırsatı sağlayan Kaymakamımız Sn Aydın Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar beye teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.