whatsapp

Öğrencilerin Çanakkale programı beğeniyle izlendi

EĞİTİM 15.03.2018 - 10:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilerin Çanakkale programı beğeniyle izlendi

18 Mart Haftası nedeniyle Özgüven Sistem İlk ve Ortaokul öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.
Belediye düğün salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken daha sonra ise öğrenciler tarafından Çanakkale Zaferini anlatan şiirlerin okunmasıyla devam etti.  Programda şiirlerin okunmasının ardından ise öğrenciler tarafından Çanakkale türkülerinin söylenmesiyle program sona erdi.  Okul Müdürü Alpaslan Durmuş, programdan sonra yaptığı açıklamada, "Özel Sistem Koleji olarak Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz program bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Ben bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."dedi.  Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı.
18 Mart Haftası nedeniyle Özgüven Sistem İlk ve Ortaokul öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken daha sonra ise öğrenciler tarafından Çanakkale Zaferini anlatan şiirlerin okunmasıyla devam etti. 

Programda şiirlerin okunmasının ardından ise öğrenciler tarafından Çanakkale türkülerinin söylenmesiyle program sona erdi. 

Okul Müdürü Alpaslan Durmuş, programdan sonra yaptığı açıklamada, "Özel Sistem Koleji olarak Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz program bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Ben bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."dedi. 

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.