whatsapp

Öğrencilere uygulamalı hijyen eğitimi

EĞİTİM 10.03.2017 - 08:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere uygulamalı hijyen eğitimi

Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Betül Çelik tarafından öğrencilere, uygulamalı hijyen eğitimi verildiği bildirildi.
Temiz Okul, sağlıklı okul projesi kapsamında uygulamalı hijyen eğitimi gerçekleştirdiklerini belirten okul Müdürü Ömer Dinçsoy,  öğrencilerin mikroplardan korunmalarının amaçlandığını söyledi. Biyoloji öğretmeni Betül Çelik’in öğrencilere önce hijyen konusunda bilgilendirme yaptığını belirten Dinçsoy, ‘’ Sağlık kurallarına uyma, anne ve babadan görülen alışkanlıklar ile başlar okul ve sosyal çevre ile devam eder. Onun için uygulamalı eğitim vererek farkındalık oluşturuldu. Sıralar, masalar, yazı tahtaları, tavanlar ve lavaboların yanı sıra sınıflarında öğrencilerin kullandığı malzemeler ve faaliyet alanlarına kadar kapsamlı bir temizlik yapıldı.’’dedi.
Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Betül Çelik tarafından öğrencilere, uygulamalı hijyen eğitimi verildiği bildirildi.

Temiz Okul, sağlıklı okul projesi kapsamında uygulamalı hijyen eğitimi gerçekleştirdiklerini belirten okul Müdürü Ömer Dinçsoy,  öğrencilerin mikroplardan korunmalarının amaçlandığını söyledi.

Biyoloji öğretmeni Betül Çelik’in öğrencilere önce hijyen konusunda bilgilendirme yaptığını belirten Dinçsoy, ‘’ Sağlık kurallarına uyma, anne ve babadan görülen alışkanlıklar ile başlar okul ve sosyal çevre ile devam eder. Onun için uygulamalı eğitim vererek farkındalık oluşturuldu. Sıralar, masalar, yazı tahtaları, tavanlar ve lavaboların yanı sıra sınıflarında öğrencilerin kullandığı malzemeler ve faaliyet alanlarına kadar kapsamlı bir temizlik yapıldı.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.