whatsapp

Öğrencilere sıcak salep

BELEDİYE 12.01.2018 - 11:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere sıcak salep

Seydişehir Belediyesi’nin okullar bölgesinde uygulamaya koyduğu sıcak salep ikramı öğrenciler tarafından beğeniyle karşılandı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gün doğmadan okullarına gelen öğrencilerimiz için sıcak salep ikramı yaptıklarını söyledi. Okullar bölgesinde başlatılan uygulama ile öğrencileri ısıttıklarını kaydeden Tutal, ‘İkramlarımız tüm okullarımızda devam edecek. Soğuk geçen günlerinde özellikle sabah erken saatlerinde öğrencilerimize faydalı olacağını düşünüyoruz. Bunun yanısıra scamilerimizde sabah namazının ardından cemaate ikramlarda da bulunuyoruz.’’dedi.
Seydişehir Belediyesi’nin okullar bölgesinde uygulamaya koyduğu sıcak salep ikramı öğrenciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gün doğmadan okullarına gelen öğrencilerimiz için sıcak salep ikramı yaptıklarını söyledi.

Okullar bölgesinde başlatılan uygulama ile öğrencileri ısıttıklarını kaydeden Tutal, ‘İkramlarımız tüm okullarımızda devam edecek. Soğuk geçen günlerinde özellikle sabah erken saatlerinde öğrencilerimize faydalı olacağını düşünüyoruz. Bunun yanısıra scamilerimizde sabah namazının ardından cemaate ikramlarda da bulunuyoruz.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.