whatsapp

Öğrencilere SGK eğitimi verildi

EĞİTİM 12.04.2018 - 21:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere SGK eğitimi verildi

Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik sosyal güvenlik eğitimi düzenlendi.
Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitimde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zafer Demiray, sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi  ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgiler verdi. Demiray, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirdiklerini söyledi. Sosyal güvenlik sisteminin önemine değinen Okul Müdürü Murat Koçak, “Okullarda sosyal güvenlik sisteminin ders olarak okutulması gerekir. Sosyal Güvenlik Kurumu yetkililerine okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.
Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik sosyal güvenlik eğitimi düzenlendi.

Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitimde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zafer Demiray, sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi  ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgiler verdi.

Demiray, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirdiklerini söyledi.

Sosyal güvenlik sisteminin önemine değinen Okul Müdürü Murat Koçak, “Okullarda sosyal güvenlik sisteminin ders olarak okutulması gerekir. Sosyal Güvenlik Kurumu yetkililerine okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.