whatsapp

Öğrencilere meslek tanıtımı yapıldı

EĞİTİM 05.03.2017 - 10:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere meslek tanıtımı yapıldı

Seydişehir merkez İlkokulunda kariyer günleri projesi kapsamında gerçekleştirilen ‘Meslek tanıtım günleri’ etkinliği düzenlendi.
Okulun konferans salonunda 4. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan söyleşiye Diş Hekimi Dr Merve Özeren katıldı. Mesleğin özelliklerini öğrencilere aktaran Dr Merve Özeren, diş sağlığı bilincinin yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğini söyledi. Bu tür meslek tanıtım programlarının önemine dikkat çeken Özeren, diş hekimi korkusunun gereksiz bir korku olduğunu anlatarak öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi. Okul Müdürü Yasin Öşekci, “Çok olumlu geçen bu etkinlik için Toplum sağlığı hekimi Dr Merve Özeren hanım efendi bizi kırmayarak öğrencilerimize diş hekimliği konusunu aktardığı için teşekkür ederim.” ifadelerini kulandı.
Seydişehir merkez İlkokulunda kariyer günleri projesi kapsamında gerçekleştirilen ‘Meslek tanıtım günleri’ etkinliği düzenlendi.

Okulun konferans salonunda 4. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan söyleşiye Diş Hekimi Dr Merve Özeren katıldı.

Mesleğin özelliklerini öğrencilere aktaran Dr Merve Özeren, diş sağlığı bilincinin yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

Bu tür meslek tanıtım programlarının önemine dikkat çeken Özeren, diş hekimi korkusunun gereksiz bir korku olduğunu anlatarak öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi.

Okul Müdürü Yasin Öşekci, “Çok olumlu geçen bu etkinlik için Toplum sağlığı hekimi Dr Merve Özeren hanım efendi bizi kırmayarak öğrencilerimize diş hekimliği konusunu aktardığı için teşekkür ederim.” ifadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.