whatsapp

Öğrencilere kitap desteği kampanyası

EĞİTİM 07.12.2020 - 14:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere kitap desteği kampanyası

Konya’nın Seydişehir ilçesinde ev hanımı Evla Yazgan, Kovid-19 sürecinde ‘Bir Kitap Bir çocuk, bir Çocuk Bir Umut’ adı altında orta ve lise son sınıf öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu yardımcı kaynaklar, soru bankası kitaplarını temin etmek için kitap toplama kampanyası başlattı. Halktan büyük destek gördüğünü belirten Evla Yazgan, ev işlerinden arta kalan zamanını gönüllü olarak öğrencilere ayırarak yüzlerini güldürüp fırsat sahibi olabileceklerini söyledi. Öğrencilerin zaman zaman yardımcı kaynaklara ulaşma noktasında sıkıntı yaşadığını ifade eden Yazgan, "Özellikle maddi imkânı olmayan velilerimizin talepleri oldu. Sağ olsunlar, öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilçe esnafından çok ciddi destek aldık. Bizler çok zorlu şartlarda eğitim öğretimi sürdürdük. Lise sınavlarına hazırlanırken sadece bir kaynak kitabım vardı. Şu an imkânlarımız elbette daha fazla. Çocuklarımız pandemi sürecinde kitaplara ulaşma noktasında çok ciddi problem yaşıyor. Velilerimiz de bize ulaşıp, ihtiyaçlarını belirtiyor. Bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da sağ olsun çok duyarlı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Değeri paha biçilemez bir destekte bulunuyorlar." dedi. "Çocuklarımızın yüzündeki o gülümseme bizim için her şeye bedel olacak.’’ " Belki yüzlerce kilometre yol kastediyoruz ama bunun bize verdiği mutluluk tarif edilmez.  Çünkü çocuklarımızın yüzündeki o gülümsemeyi gördükçe bizim için her şeye bedel olacak. İlçemizdeki velilere ve çocuklarımıza bir daha sesleniyoruz, okumak isteyip de özellikle üniversite sınavına hazırlanan ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında sıkıntı çeken bütün çocuklarımızın emrindeyiz. Hepsine başarı diliyorum." dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde ev hanımı Evla Yazgan, Kovid-19 sürecinde ‘Bir Kitap Bir çocuk, bir Çocuk Bir Umut’ adı altında orta ve lise son sınıf öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu yardımcı kaynaklar, soru bankası kitaplarını temin etmek için kitap toplama kampanyası başlattı.

Halktan büyük destek gördüğünü belirten Evla Yazgan, ev işlerinden arta kalan zamanını gönüllü olarak öğrencilere ayırarak yüzlerini güldürüp fırsat sahibi olabileceklerini söyledi.
Öğrencilerin zaman zaman yardımcı kaynaklara ulaşma noktasında sıkıntı yaşadığını ifade eden Yazgan, "Özellikle maddi imkânı olmayan velilerimizin talepleri oldu. Sağ olsunlar, öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilçe esnafından çok ciddi destek aldık. Bizler çok zorlu şartlarda eğitim öğretimi sürdürdük. Lise sınavlarına hazırlanırken sadece bir kaynak kitabım vardı. Şu an imkânlarımız elbette daha fazla. Çocuklarımız pandemi sürecinde kitaplara ulaşma noktasında çok ciddi problem yaşıyor. Velilerimiz de bize ulaşıp, ihtiyaçlarını belirtiyor. Bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da sağ olsun çok duyarlı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Değeri paha biçilemez bir destekte bulunuyorlar." dedi.

"Çocuklarımızın yüzündeki o gülümseme bizim için her şeye bedel olacak.’’

" Belki yüzlerce kilometre yol kastediyoruz ama bunun bize verdiği mutluluk tarif edilmez.  Çünkü çocuklarımızın yüzündeki o gülümsemeyi gördükçe bizim için her şeye bedel olacak. İlçemizdeki velilere ve çocuklarımıza bir daha sesleniyoruz, okumak isteyip de özellikle üniversite sınavına hazırlanan ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında sıkıntı çeken bütün çocuklarımızın emrindeyiz. Hepsine başarı diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.