whatsapp

Öğrencilerden huzurevindeki yaşlılara yeni yıl tebriki

EĞİTİM 27.12.2017 - 18:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilerden huzurevindeki yaşlılara yeni yıl tebriki

Seydişehir Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Konya huzurevinde kalan yaşlılara yetimhanedeki akranlarına kartpostal tebriki göndererek yeni yıl için iyi dileklerini sundular.
Cumhuriyet İlkokulu 2 A sınıfında öğrenim gören 36 öğrenci, öğretmenleri Özgür Şahin’le birlikte kartpostallara yeni yıl duygularını yazan öğrenciler Postane görevlilerine teslim ettiler. Amaçlarının özellikle Huzur Evinde kalan kimsesiz yaşlıların ve yetimhanedeki akranlarının yalnız olmadıklarını htirmek olduğunu söyleyen sınıf öğretmeni Özgür Şahin, öğrencilerin bu yaşta hem tebrik kartı yazmayı, hem de yaşlılara, kimsesizlere sahip çıkma bilinci kazandıklarını söyledi. Kartpostalların, mektupların yaşamda çok önemli bir yeri olduğunu kaydeden Özgür Şahin, sözlerine ‘’Seydişehir’in en küçükleri, bir başka yerdeki büyüklerine, akranlarına kartpostal gönderiyor. Bu kartları alacak insanların manevi anlamda çok mutlu olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize kart, mektup yazma bilinci oluşturmak hem de kimsesizlere sahip çıkmayı öğretmek için böyle bir etkileşim farkında lığı yaratmış olduk.’’dedi. 36 öğrenci, daha sonra PTT görevlilerine yazdıkları 100 nostaljik tebrik kartlarını verdiler. Toplu fotoğraf çektirdiler.
Seydişehir Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Konya huzurevinde kalan yaşlılara yetimhanedeki akranlarına kartpostal tebriki göndererek yeni yıl için iyi dileklerini sundular.

Cumhuriyet İlkokulu 2 A sınıfında öğrenim gören 36 öğrenci, öğretmenleri Özgür Şahin’le birlikte kartpostallara yeni yıl duygularını yazan öğrenciler Postane görevlilerine teslim ettiler.

Amaçlarının özellikle Huzur Evinde kalan kimsesiz yaşlıların ve yetimhanedeki akranlarının yalnız olmadıklarını htirmek olduğunu söyleyen sınıf öğretmeni Özgür Şahin, öğrencilerin bu yaşta hem tebrik kartı yazmayı, hem de yaşlılara, kimsesizlere sahip çıkma bilinci kazandıklarını söyledi.

Kartpostalların, mektupların yaşamda çok önemli bir yeri olduğunu kaydeden Özgür Şahin, sözlerine ‘’Seydişehir’in en küçükleri, bir başka yerdeki büyüklerine, akranlarına kartpostal gönderiyor. Bu kartları alacak insanların manevi anlamda çok mutlu olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize kart, mektup yazma bilinci oluşturmak hem de kimsesizlere sahip çıkmayı öğretmek için böyle bir etkileşim farkında lığı yaratmış olduk.’’dedi.

36 öğrenci, daha sonra PTT görevlilerine yazdıkları 100 nostaljik tebrik kartlarını verdiler. Toplu fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.