whatsapp

Öğrenciler Ebru sanatı öğreniyor

EĞİTİM 30.03.2018 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenciler Ebru sanatı öğreniyor

Seydişehir Merkez İlkokulu 1. ci sınıf öğrencileri okulun el sanatları atölyesinde açılan kursta usta öğretici Hamit İnan rehberliğinde ebru sanatını öğreniyor.
Minik öğrencilere unutulmaya yüz tutmuş olan Ebru Sanatını öğrettiklerini belirten Okul Müdürü Yasin Öşekçi, yaptığı açıklamada miniklerin su üzerinde oluşturdukları desenlerle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşarken, bir yandan da becerilerini pekiştirdiklerini söyledi. 50 öğrenci 2 grup halinde kurs aldığını kaydeden usta öğretici Hamit İnan," Ebru sanatını gelecek kuşaklara tanıtmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizle neşeli bir gün geçiriyoruz. Ebru teknesinin başına geçerek, birbirinden ilginç eserler ortaya çıkaran minikler sergiledikleri performansla gelecek için umut vaat ediyor. İlk kez ebru yapmanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler, keyifli geçen etkinlikte, seçtikleri renkler ve su üzerine oluşturdukları desenlerle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kurslar periyodikler halinde eğitim sezon sonuna kadar devam edecek’’dedi.
Seydişehir Merkez İlkokulu 1. ci sınıf öğrencileri okulun el sanatları atölyesinde açılan kursta usta öğretici Hamit İnan rehberliğinde ebru sanatını öğreniyor.

Minik öğrencilere unutulmaya yüz tutmuş olan Ebru Sanatını öğrettiklerini belirten Okul Müdürü Yasin Öşekçi, yaptığı açıklamada miniklerin su üzerinde oluşturdukları desenlerle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşarken, bir yandan da becerilerini pekiştirdiklerini söyledi.

50 öğrenci 2 grup halinde kurs aldığını kaydeden usta öğretici Hamit İnan," Ebru sanatını gelecek kuşaklara tanıtmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizle neşeli bir gün geçiriyoruz. Ebru teknesinin başına geçerek, birbirinden ilginç eserler ortaya çıkaran minikler sergiledikleri performansla gelecek için umut vaat ediyor. İlk kez ebru yapmanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler, keyifli geçen etkinlikte, seçtikleri renkler ve su üzerine oluşturdukları desenlerle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kurslar periyodikler halinde eğitim sezon sonuna kadar devam edecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.