whatsapp

Öğrenciler Çanakkale’ye gitti

BELEDİYE 25.04.2019 - 00:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenciler Çanakkale’ye gitti

Seydişehir Belediyesi, tarihi ve kültürel yerleri tanıtmak için 3 otobüsle öğrencileri Çanakkale’ye gönderdi. Çanakkale’nin mutlaka görülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Mehmet Tutal ‘Çanakkale bir destandır. Bu mücadele Çanakkale’yi geçilmez kılmıştır. Biz de size bu imkânı veriyoruz ki görerek yaşayın. İyi yolculuklar diliyorum,  yolunuz acık olsun, Allah’a emanet olun’’ dedi. Uğurlama törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Mllli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve öğrenci velileri katıldı.

Seydişehir Belediyesi, tarihi ve kültürel yerleri tanıtmak için 3 otobüsle öğrencileri Çanakkale’ye gönderdi.

Çanakkale’nin mutlaka görülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Mehmet Tutal ‘Çanakkale bir destandır. Bu mücadele Çanakkale’yi geçilmez kılmıştır. Biz de size bu imkânı veriyoruz ki görerek yaşayın. İyi yolculuklar diliyorum,  yolunuz acık olsun, Allah’a emanet olun’’ dedi.

Uğurlama törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Mllli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.