whatsapp

Öğrenci yurdunda vicdan bakkal uygulaması

EĞİTİM 23.02.2017 - 09:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenci yurdunda vicdan bakkal uygulaması

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yurt yönetimi 80 öğrencinin kaldığı yurtta, vicdan bakkal uygulaması başlattı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Sosyal yardımlaşmada yeni bir çığır açacak uygulamayla vicdanlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Satıcısı olmayan bakkalda öğrencilerin alışveriş yapacaklarını dile getiren Kibar, ‘’ Alış veriş reyonun başında kimse bulunmuyor. Öğrenciler aldığı ürünün ücretini kutuya bırakıyor. Bu davranış modeli kültürel yaşantımızda unutulmuş. Bunu hatırlatmak, değerlerimizi yaşatmak amacındayız. Öğrencilerimiz Allah beni görüyor bilinciyle hareket ediyorlar. Bu uygulamada emeği geçen okul müdür yardımcımız Zafer Ülkebaş’a teşekkür ediyorum.’’dedi.
Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yurt yönetimi 80 öğrencinin kaldığı yurtta, vicdan bakkal uygulaması başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Sosyal yardımlaşmada yeni bir çığır açacak uygulamayla vicdanlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Satıcısı olmayan bakkalda öğrencilerin alışveriş yapacaklarını dile getiren Kibar, ‘’ Alış veriş reyonun başında kimse bulunmuyor. Öğrenciler aldığı ürünün ücretini kutuya bırakıyor. Bu davranış modeli kültürel yaşantımızda unutulmuş. Bunu hatırlatmak, değerlerimizi yaşatmak amacındayız. Öğrencilerimiz Allah beni görüyor bilinciyle hareket ediyorlar. Bu uygulamada emeği geçen okul müdür yardımcımız Zafer Ülkebaş’a teşekkür ediyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.