whatsapp

Öğrenci Servis Şoförlerine Eğitim

EĞİTİM 04.10.2017 - 11:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenci Servis Şoförlerine Eğitim

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılı için trafik tedbirleri gereği, servis şoförlerine yönelik güvenli sürücülük eğitimi verildi.
Halk Eğitim Salonunda düzenlenen eğitimde Trafik Polisi Serkan Taştan, Jandarma Astsubay Kıdemli Bşçvş Ufuk Memiş trafik kuralları, servis esnasında şoförün hareket ve davranışları konusunda bilgi verdi. Eğitimdeki amacın, öğrencilerin sorunsuz bir şekilde okula götürülüp tekrar evlerine teslim edilmesini sağlamak olduğunu anlatan Serkan Taştan, "Servis şoförleri özellikle emniyet kemerlerini takmalarını hız kurallarına uymalarını istiyoruz." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, "Şunu hiçbir zaman unutmayacağız. Araçlarınızda taşıdığınız çocuklar, sizin çocuklarınız. Aracınızda kendi çocuğunuz olmayabilir. Ancak bir başka araçta, başka arkadaşınız sizin çocuğunuzu taşıyor. Bu nedenle tüm taşıma yapan şoför arkadaşlar kurallara kesin olarak uyacak. Uymayan arkadaşlar hem gerekli cezayı görür hem de sözleşmesi feshedilir. Çocuklarımızın can güvenliği her şeyin önünde" dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılı için trafik tedbirleri gereği, servis şoförlerine yönelik güvenli sürücülük eğitimi verildi.

Halk Eğitim Salonunda düzenlenen eğitimde Trafik Polisi Serkan Taştan, Jandarma Astsubay Kıdemli Bşçvş Ufuk Memiş trafik kuralları, servis esnasında şoförün hareket ve davranışları konusunda bilgi verdi.
Eğitimdeki amacın, öğrencilerin sorunsuz bir şekilde okula götürülüp tekrar evlerine teslim edilmesini sağlamak olduğunu anlatan Serkan Taştan, "Servis şoförleri özellikle emniyet kemerlerini takmalarını hız kurallarına uymalarını istiyoruz." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, "Şunu hiçbir zaman unutmayacağız. Araçlarınızda taşıdığınız çocuklar, sizin çocuklarınız. Aracınızda kendi çocuğunuz olmayabilir. Ancak bir başka araçta, başka arkadaşınız sizin çocuğunuzu taşıyor. Bu nedenle tüm taşıma yapan şoför arkadaşlar kurallara kesin olarak uyacak. Uymayan arkadaşlar hem gerekli cezayı görür hem de sözleşmesi feshedilir. Çocuklarımızın can güvenliği her şeyin önünde" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.