whatsapp

Of Road yarışlarında Seydişehir başarısı

SPOR 30.07.2018 - 09:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Of Road yarışlarında Seydişehir başarısı

11’ncisi düzenlenen Uluslararası Göl festivali çerçevesinde Beyşehir Belediye since 16 şehrin katıldığı 3. Of Road yarışlarında Seydişehir Belediye’si spor kulübü yarışçısı Pilot Ali Karabaş ve Yardımcı pilot Halil İbrahim Gerçekli S2 klasmanında (1600 CC- 2500 CC araçlar)  birinci oldu. S 3 klasmanında ise yarışa katılan Orhan Karabaş yarış aracının tek çekere kalmasına rağmen güzel bir görsel şovla 4.  Oldu. Seydişehir Of Road kulübü tarafından yapılan açıklamada kulübümüz adına Beyşehir’de 3 araçla yarıştık.  S1 klasmanında yarışan Pilot Mehmet Özkal’dı ve Co Pilot Erdi Kutun ise araçlarının su alması ve zaman kaybı olması sebebiyle az bir farkla dereceye giremedi.  Seydişehir Of Road olarak güzel bir performans sergiledik. Güzel ülkemizin çeşitli yerlerinde yapılan yarışlara mümkün olduğu kadar çok katılımla giderek Seydişehir’in ismini duyurmaya çalışıyoruz. Katkılarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve bizleri sosyal medyada takip eden gönlü bizimle olan can dostlara teşekkür ederiz dediler. 

11’ncisi düzenlenen Uluslararası Göl festivali çerçevesinde Beyşehir Belediye since 16 şehrin katıldığı 3. Of Road yarışlarında Seydişehir Belediye’si spor kulübü yarışçısı Pilot Ali Karabaş ve Yardımcı pilot Halil İbrahim Gerçekli S2 klasmanında (1600 CC- 2500 CC araçlar)  birinci oldu.

S 3 klasmanında ise yarışa katılan Orhan Karabaş yarış aracının tek çekere kalmasına rağmen güzel bir görsel şovla 4.  Oldu.

Seydişehir Of Road kulübü tarafından yapılan açıklamada kulübümüz adına Beyşehir’de 3 araçla yarıştık.  S1 klasmanında yarışan Pilot Mehmet Özkal’dı ve Co Pilot Erdi Kutun ise araçlarının su alması ve zaman kaybı olması sebebiyle az bir farkla dereceye giremedi.  Seydişehir Of Road olarak güzel bir performans sergiledik. Güzel ülkemizin çeşitli yerlerinde yapılan yarışlara mümkün olduğu kadar çok katılımla giderek Seydişehir’in ismini duyurmaya çalışıyoruz. Katkılarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve bizleri sosyal medyada takip eden gönlü bizimle olan can dostlara teşekkür ederiz dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.