whatsapp

Necmettin Erbakan Seydişehir'de anıldı

25.02.2020 - 10:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Necmettin Erbakan Seydişehir'de anıldı

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığınca, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yılında anma programı düzenledi. Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen Erbakan'ı anma ve anlama gecesi etkinliğinde, saygı duruşu istiklal marşının ardından Kur'an-ı Kerim okunması dua ile devam etti. SP. İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Erbakan denildiğinde kendini canıyla malıyla ümmete adayan mücahit bir insan olduğunu söyledi. Programa konuşmacı olarak katılan SP. Konya mv Abdulkadir Karaduman, Merhum Erbakan’ın örnek şahsiyetini anlamak olduğunu söyledi. Mv. Abdulkadir Karaduman, Necmettin Erbakan'ın mücadelesinin yanı sıra ortaya koyduğu milli görüşünden örnekler sunarak ‘’ Rahmetli Erbakan önemli bir devlet adamı olmasının yanı sıra tüm İslam âlemine de şahsiyetli bir bakış getirdi. Hocamızın 50 yıllık siyasi hayatı darbelerle geçti. Halkımız ona Mücahit Erbakan sıfatını layık görmüştür. Hocamız hiçbir zaman siyaset yapmadı. İbadet aşkıyla cihat ruhuyla çalıştı’’ diye konuştu.

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığınca, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yılında anma programı düzenledi.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen Erbakan'ı anma ve anlama gecesi etkinliğinde, saygı duruşu istiklal marşının ardından Kur'an-ı Kerim okunması dua ile devam etti.

SP. İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Erbakan denildiğinde kendini canıyla malıyla ümmete adayan mücahit bir insan olduğunu söyledi.

Programa konuşmacı olarak katılan SP. Konya mv Abdulkadir Karaduman,

Merhum Erbakan’ın örnek şahsiyetini anlamak olduğunu söyledi.

Mv. Abdulkadir Karaduman, Necmettin Erbakan'ın mücadelesinin yanı sıra ortaya koyduğu milli görüşünden örnekler sunarak ‘’ Rahmetli Erbakan önemli bir devlet adamı olmasının yanı sıra tüm İslam âlemine de şahsiyetli bir bakış getirdi. Hocamızın 50 yıllık siyasi hayatı darbelerle geçti. Halkımız ona Mücahit Erbakan sıfatını layık görmüştür. Hocamız hiçbir zaman siyaset yapmadı. İbadet aşkıyla cihat ruhuyla çalıştı’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.