whatsapp

Necmettin Erbakan Seydişehir'de anıldı

SİYASET 02.03.2017 - 09:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Necmettin Erbakan Seydişehir'de anıldı

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 6. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda, Türkiye'nin kritik dönemlerinde Erbakan'ı gıpta ile andıklarını ve anlamaya çalıştıklarını belirtti, 'O ümmet için bir duruştu, bir bakış açısıydı ve bir okuldu.' diyen Doğan, 'Bütün ümmete Müslümanca düşünmeyi, bakmayı ve Müslümanca yaşama şartlarını öğretti. Doğru istikamet ve doğru duruş kazandırdı. Erbakan hoca, hala değeri anlaşılmamış bir liderdi. Bize Erbakan hocayı anlatanlar değil, anlayanlar lazım.' dedi. Anayasa değişiklik çalışmaları başlamadan Saadet Partisi olarak önerilerini sunduklarını aktaran Doğan, '18 maddelik değişiklikle ilgili gerekli düzenlemeler yapılırsa, endişelerimiz ortadan kaldırılırsa 'evet' diyebileceğimizi ilettik. Anayasa değişikliği önerisinde istediğimiz değişiklik yapılmadı.' ifadelerini kullandı.
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 6. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda, Türkiye'nin kritik dönemlerinde Erbakan'ı gıpta ile andıklarını ve anlamaya çalıştıklarını belirtti,
'O ümmet için bir duruştu, bir bakış açısıydı ve bir okuldu.' diyen Doğan, 'Bütün ümmete Müslümanca düşünmeyi, bakmayı ve Müslümanca yaşama şartlarını öğretti. Doğru istikamet ve doğru duruş kazandırdı. Erbakan hoca, hala değeri anlaşılmamış bir liderdi. Bize Erbakan hocayı anlatanlar değil, anlayanlar lazım.' dedi.
Anayasa değişiklik çalışmaları başlamadan Saadet Partisi olarak önerilerini sunduklarını aktaran Doğan, '18 maddelik değişiklikle ilgili gerekli düzenlemeler yapılırsa, endişelerimiz ortadan kaldırılırsa 'evet' diyebileceğimizi ilettik. Anayasa değişikliği önerisinde istediğimiz değişiklik yapılmadı.' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.