whatsapp

Muzaffer Özdemir hayatını kaybetti

YAŞAM 16.01.2021 - 04:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muzaffer Özdemir hayatını kaybetti

Görüntülü Haber..
2014 Yılı Yerel seçimlerinde; CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı olan Muzaffer Özdemir (67) amansız hastalık kansere yenik düşerek vefat etti. Cenaze 16.01.2021 Cumartesi günü (bugün) saat 15.45 de Ankara İli Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir. Merhum Özdemir’e, Allah Rahmet Eylesin, Mekânı Cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Özgeçmişi; Muzaffer Özdemir, 2014 yılı CHP Seydişehir belediye başkan adayı Sosyolog-Bürokrat. 1954 yılında Seydişehir’e bağlı Kesecik beldesi doğumlu. İlkokulu Kesecik, Ortaokulu Seydişehir Mahmut Esat ortaokulu, liseyi Beyşehir lisesinde okudu. Aynı zamanda Alüminyum tesislerinde 2 yıl 9 ay işçi olarak çalıştı. 1976 yılında Hacettepe Üniversitesi sosyal ve idari bilimler fakültesi sosyoloji bölümünü kazandı.1981 yılında mezun oldu. Aynı Üniversiteden Psikoloji, öğretmenlik, felsefe, mantık, psikolojik danışma ve rehberlik sertifikalarını aldı. Öğrencilik yaşamı boyunca ailesinin yanında tarımsal faaliyetlerde çalıştı. Askerlik görevini yedek subay olarak yaptıktan sonra bir süre Hacettepe Üniversitesinde çalıştı.1983 yılı sonunda Yüksek Öğrenim kredi ve Yurtlar kurumunda çalışmaya başladı.30 yıllık çalışma hayatında çeşitli kurul ve komisyonlarda üye, danışman, başkan olarak görev aldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. En son kredi yurtlar kurumu genel müdürlüğü yaptı. Emekli oldu.
Görüntülü Haber..

2014 Yılı Yerel seçimlerinde; CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı olan Muzaffer Özdemir (67) amansız hastalık kansere yenik düşerek vefat etti.

Cenaze 16.01.2021 Cumartesi günü (bugün) saat 15.45 de Ankara İli Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Merhum Özdemir’e, Allah Rahmet Eylesin, Mekânı Cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Özgeçmişi;

Muzaffer Özdemir, 2014 yılı CHP Seydişehir belediye başkan adayı

Sosyolog-Bürokrat.

1954 yılında Seydişehir’e bağlı Kesecik beldesi doğumlu. İlkokulu Kesecik, Ortaokulu Seydişehir Mahmut Esat ortaokulu, liseyi Beyşehir lisesinde okudu.

Aynı zamanda Alüminyum tesislerinde 2 yıl 9 ay işçi olarak çalıştı.

1976 yılında Hacettepe Üniversitesi sosyal ve idari bilimler fakültesi sosyoloji bölümünü kazandı.1981 yılında mezun oldu.

Aynı Üniversiteden Psikoloji, öğretmenlik, felsefe, mantık, psikolojik danışma ve rehberlik sertifikalarını aldı. Öğrencilik yaşamı boyunca ailesinin yanında tarımsal faaliyetlerde çalıştı.

Askerlik görevini yedek subay olarak yaptıktan sonra bir süre Hacettepe Üniversitesinde çalıştı.1983 yılı sonunda Yüksek Öğrenim kredi ve Yurtlar kurumunda çalışmaya başladı.30 yıllık çalışma hayatında çeşitli kurul ve komisyonlarda üye, danışman, başkan olarak görev aldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. En son kredi yurtlar kurumu genel müdürlüğü yaptı. Emekli oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.