whatsapp

Müsteşar Yardımcısı Özden Seydişehir’de

SPOR 04.10.2018 - 11:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müsteşar Yardımcısı Özden Seydişehir’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Özden, ziyaretteki konuşmasında, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına dikkati çekerek, spor ilçe ve gençlik merkezi müdürlerine büyük görevler düştüğünü dile getirdi, gençlerin spor salonlarına ve gençlik merkezlerine çekilerek korunabileceğini söyledi. İlçeye yapılan spor yatırımlarının görüşüldüğünü belirten Özden, "Bakanlık olarak il ve ilçelerde tesisler yapıyoruz. Burada da yatırımlarımızı yerlerinde görelim istedik. Hem sportif tesisler açısından, hem yurtlarımız açısından önemli katkılar sağladık. Planladığımız bir takım yatırımları önümüzdeki yıllarda hep beraber gerçekleştireceğiz." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Özden, ziyaretteki konuşmasında, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına dikkati çekerek, spor ilçe ve gençlik merkezi müdürlerine büyük görevler düştüğünü dile getirdi, gençlerin spor salonlarına ve gençlik merkezlerine çekilerek korunabileceğini söyledi.
İlçeye yapılan spor yatırımlarının görüşüldüğünü belirten Özden, "Bakanlık olarak il ve ilçelerde tesisler yapıyoruz. Burada da yatırımlarımızı yerlerinde görelim istedik. Hem sportif tesisler açısından, hem yurtlarımız açısından önemli katkılar sağladık. Planladığımız bir takım yatırımları önümüzdeki yıllarda hep beraber gerçekleştireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.