whatsapp

Mustafa Konurer’den teşekkür

SİYASET 03.01.2018 - 14:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mustafa Konurer’den teşekkür

AK Parti Seydişehir 6. Olağan İlçe Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Mustafa Konurer kongreye katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Türk demokrasi tarihine yakışır bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde partimizin amaç ve gayesine uygun olarak 6. olağan İlçe kongremizi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum diyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer dün olduğu gibi yeni dönemde de AK davaya gönül vermiş olan kardeşlerimizle, millete hizmet etme yolunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz.  Ben diyen değil, biz diyen siyaset anlayışıyla AK Partinin gücüne güç katmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz ve milletten aldığımız gücü yine millete hizmet etmek için harcayacağız dedi. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu’na, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’ye, İl yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, ana kademe, gençlik ve kadın kolları üyelerimize, muhtarlarımıza, STK başkanlarımıza, Mahalle Temsilcilerimize, delegelerimize ve Seydişehir halkına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum diyen  AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte her şeyin en güzeline layık olan milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimize emin adımlarla ulaşarak daha güçlü Türkiye’nin temellerini atmanın hesabı içerisinde olarak gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.  
AK Parti Seydişehir 6. Olağan İlçe Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Mustafa Konurer kongreye katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Türk demokrasi tarihine yakışır bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde partimizin amaç ve gayesine uygun olarak 6. olağan İlçe kongremizi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum diyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer dün olduğu gibi yeni dönemde de AK davaya gönül vermiş olan kardeşlerimizle, millete hizmet etme yolunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz.  Ben diyen değil, biz diyen siyaset anlayışıyla AK Partinin gücüne güç katmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz ve milletten aldığımız gücü yine millete hizmet etmek için harcayacağız dedi.

Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu’na, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’ye, İl yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, ana kademe, gençlik ve kadın kolları üyelerimize, muhtarlarımıza, STK başkanlarımıza, Mahalle Temsilcilerimize, delegelerimize ve Seydişehir halkına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum diyen  AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte her şeyin en güzeline layık olan milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimize emin adımlarla ulaşarak daha güçlü Türkiye’nin temellerini atmanın hesabı içerisinde olarak gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.