whatsapp

Müsiad'ın yeni başkanı Yasir Dumlupınar

SİVİL TOPLUM 23.10.2020 - 11:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müsiad'ın yeni başkanı Yasir Dumlupınar

Seydişehir Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni başkanı Yasir Dumlupınar oldu. Müsiad Seydişehir Şube başkanlığını 2.5 yıldır yürütmekte olan Mustafa Akman, görev süresinin dolması ile başkanlık görevini Yasir Dumlupınar’a devretti.  Başkan Dumlupınar, ‘’Bugün 11 bini aşan üyeye ulaşan, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan derneğin, yurt içinde 86 irtibat noktası bulunuyor. MÜSİAD, yurt dışında ise 95 ülkede toplamda 225 noktada hizmet veriyor.’’ dedi. 2014 yılında kurulan Seydişehir Müsiad’da ilk kurucu Başkan Yasin Camcı oldu. Sonra Mustafa Akman şimdi de Yasir Dumlupınar koltuğa oturdu.

Seydişehir Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni başkanı Yasir Dumlupınar oldu.

Müsiad Seydişehir Şube başkanlığını 2.5 yıldır yürütmekte olan Mustafa Akman, görev süresinin dolması ile başkanlık görevini Yasir Dumlupınar’a devretti. 

Başkan Dumlupınar, ‘’Bugün 11 bini aşan üyeye ulaşan, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan derneğin, yurt içinde 86 irtibat noktası bulunuyor. MÜSİAD, yurt dışında ise 95 ülkede toplamda 225 noktada hizmet veriyor.’’ dedi.

2014 yılında kurulan Seydişehir Müsiad’da ilk kurucu Başkan Yasin Camcı oldu. Sonra Mustafa Akman şimdi de Yasir Dumlupınar koltuğa oturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.