whatsapp

Müsiad’dan Beyşehir ticaret odasına ziyaret

SİVİL TOPLUM 18.01.2019 - 17:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müsiad’dan Beyşehir ticaret odasına ziyaret

Müsiad Seydişehir başkanı Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman, yönetim kurulu üyeleri ve Beyşehir üyelerimizden başkan yardımcımız Sadullah Sabırlı ile beraber Beyşehir Ticaret Odası başkanı Mustafa Akbıyık’a ziyaret gerçekleştirdi.  Beyşehir ve Seydişehir’in bölgesel gelişimi için yapılabilecekler istişare edildi. Bölgesel kalkınma için ortak aklın harekete geçirilmesi amacıyla temasların artırılması kararları alındı. Samimi bir ortamda geçen görüşme, karşılıklı iyi temennilerle sona erdi.

Müsiad Seydişehir başkanı Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman, yönetim kurulu üyeleri ve Beyşehir üyelerimizden başkan yardımcımız Sadullah Sabırlı ile beraber Beyşehir Ticaret Odası başkanı Mustafa Akbıyık’a ziyaret gerçekleştirdi. 

Beyşehir ve Seydişehir’in bölgesel gelişimi için yapılabilecekler istişare edildi. Bölgesel kalkınma için ortak aklın harekete geçirilmesi amacıyla temasların artırılması kararları alındı.

Samimi bir ortamda geçen görüşme, karşılıklı iyi temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.