whatsapp

MÜSİAD aşure ikram etti

SİVİL TOPLUM 09.10.2018 - 12:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MÜSİAD aşure ikram etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi tarafından aşure günü programı düzenlendi. Şube binasında açıklama yapan Başkan Mustafa Akman, muharrem ayının İslam inancında önemli yeri olduğunu söyledi. Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Akman, "Muharrem ayı geleneğini yaşatmak birliğimizin ve beraberliğimizin artmasına vesile olması için böyle bir etkinlikte bulunduk. Farklılıklarımızın uyum içinde bir arada bulunduğu davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederiz’’ Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, CHP ilçe başkanı Orhan Özel, Emniyet Müdürü. Kasım Özdemir, STK temsilcileri, esnaflar katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi tarafından aşure günü programı düzenlendi.

Şube binasında açıklama yapan Başkan Mustafa Akman, muharrem ayının İslam inancında önemli yeri olduğunu söyledi.

Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Akman, "Muharrem ayı geleneğini yaşatmak birliğimizin ve beraberliğimizin artmasına vesile olması için böyle bir etkinlikte bulunduk. Farklılıklarımızın uyum içinde bir arada bulunduğu davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederiz’’

Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, CHP ilçe başkanı Orhan Özel, Emniyet Müdürü. Kasım Özdemir, STK temsilcileri, esnaflar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.