whatsapp

MÜSİAD aşure ikram etti

SİVİL TOPLUM 05.10.2017 - 00:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MÜSİAD aşure ikram etti

Seydişehir MÜSİAD şubesi davetlilere ve üyelerine aşure ikramında bulundu.
Atatürk caddesinde bulunan MÜSİAD  şube binasında verilen aşure ikramına üyelerinin  yanı sıra Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel, KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail Özdemir, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, CHP ilçe başkanı Yunus Uysal siyasi parti temsilcileri, Emniyet Müdür V. Kasım Özdemir, ülkü ocakları, STK örgüt temsilcileri, şirket temsilcileri, esnaflar katıldı. Her renkten geniş katılımın gerçekleştiği Aşure ikramı ile ilgili Müsiad Seydişehir Şube başkanı Yasin Camcı aşurede olduğu gibi farklılıklarımızın uyum içinde bir arada bulunduğu davetimize icabetlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür ederiz dedi.  Davetliler bir süre sohbet etti Akabinde MÜSİAD Seydişehir üyeleri için düzenlenen KOSGEB bilgilendirme toplantısına geçildi.  KOSGEB Konya Müdürü İsmail Özdemir Üretim ve ihracatta teknoloji seviyesi yüksek, katma değerli ürünlerin ve kobilerin payının arttırılması konulu 500.000.000 TL bütçeli Kobigel çağrısı hakkında Müsiad Seydişehir üyesi işadamlarına detaylı bilgiler verdi. Program soru – cevap bölümünün ardından sona erdi.
Seydişehir MÜSİAD şubesi davetlilere ve üyelerine aşure ikramında bulundu.

Atatürk caddesinde bulunan MÜSİAD  şube binasında verilen aşure ikramına üyelerinin  yanı sıra Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel, KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail Özdemir, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, CHP ilçe başkanı Yunus Uysal siyasi parti temsilcileri, Emniyet Müdür V. Kasım Özdemir, ülkü ocakları, STK örgüt temsilcileri, şirket temsilcileri, esnaflar katıldı.

Her renkten geniş katılımın gerçekleştiği Aşure ikramı ile ilgili Müsiad Seydişehir Şube başkanı Yasin Camcı aşurede olduğu gibi farklılıklarımızın uyum içinde bir arada bulunduğu davetimize icabetlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür ederiz dedi. 

Davetliler bir süre sohbet etti Akabinde MÜSİAD Seydişehir üyeleri için düzenlenen KOSGEB bilgilendirme toplantısına geçildi. 

KOSGEB Konya Müdürü İsmail Özdemir Üretim ve ihracatta teknoloji seviyesi yüksek, katma değerli ürünlerin ve kobilerin payının arttırılması konulu 500.000.000 TL bütçeli Kobigel çağrısı hakkında Müsiad Seydişehir üyesi işadamlarına detaylı bilgiler verdi. Program soru – cevap bölümünün ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.