whatsapp

Muhteşem düğünle mutluluğa adım attılar

SİVİL TOPLUM 01.07.2018 - 22:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhteşem düğünle mutluluğa adım attılar

Osman ve Ayşe Nur Soyluoğlu çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
Antalya Kepez Alyans düğün salonunda genç mühendislerin renkli düğünlerine çok sayıda davetli katıldı. Evleniyor olmanın mutluluğunu yaşayan genç çift, ömür boyu sürecek mutlulukları için davetlilerin huzurunda "Evet" dediler. Nikâh töreninin ardından ise renkli bir eğlence başladı. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen davetliler, dans pistini bir an olsun boş bırakmadılar. Düğüne Antalyalıların yanı sıra Kayseri ve Seydişehir’den davetliler katıldı.
Osman ve Ayşe Nur Soyluoğlu çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Antalya Kepez Alyans düğün salonunda genç mühendislerin renkli düğünlerine çok sayıda davetli katıldı.

Evleniyor olmanın mutluluğunu yaşayan genç çift, ömür boyu sürecek mutlulukları için davetlilerin huzurunda "Evet" dediler.

Nikâh töreninin ardından ise renkli bir eğlence başladı. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen davetliler, dans pistini bir an olsun boş bırakmadılar. Düğüne Antalyalıların yanı sıra Kayseri ve Seydişehir’den davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.