whatsapp

Muhtarlardan protokole plaket

SİVİL TOPLUM 03.09.2018 - 10:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlardan protokole plaket

Seydişehir ilçesinde 3 yerel yönetim birimi muhtarlarından mahallerine yapılan hizmetler için ilçe protokolüne teşekkür plaketi verdi. 3 yerleşim yeri muhtarları adına konuşan Ortakaraören Mahalle Muhtarı Kemal Yalçın, Bölgeye yapılmakta olan kalıcı hizmetleri sağladığınız için Karaören halkı adına teşekkür ettiğini söyledi. İlçedeki dayanışma, birlik ve beraberlikten bahseden Muhtar Yalçın, ‘’Birbirine yakın, Orta, Aşağı, ve Yukarı karaören mahalleleri son 50 yılda görmediği hizmetleri aldı. 16 yıldır siyasette olan Sn Harun Tüfekci’ye Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a, Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e mahalle sakinleri adına teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. AK Parti Genel merkezi yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Harun Tüfekci, "Memleketime ufak da olsa bir katkım dokunduysa bundan mutluluk duyarım. Muhtarlar halkımızın oylarıyla görev başına gelen demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Bizler halkımız adına karşılıksız hizmet ediyoruz. Bu türlü plaketler bizleri motive ediyor. Muhtarlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde adeta yaşadığı mahallenin gözü kulağı olması ve var olan eksiklikleri, sıkıntıları, yerel yöneticilerle paylaşması, muhtarların önemini ortaya çıkarmıştır." dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 55 mahalle muhtarıyla büyük bir aile olduklarını belirterek ‘’ Her ailede olduğu gibi aile fertlerinin ayrı ayrı istekleri var. 4.5 yılda hedeflediğimiz projeleri bir bir hayata geçirdik. Ve yatırımlarımız devam ediyor.’’ Plaket törenine, Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İş Adamı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ve davetliler katıldı.

Seydişehir ilçesinde 3 yerel yönetim birimi muhtarlarından mahallerine yapılan hizmetler için ilçe protokolüne teşekkür plaketi verdi.

3 yerleşim yeri muhtarları adına konuşan Ortakaraören Mahalle Muhtarı Kemal Yalçın, Bölgeye yapılmakta olan kalıcı hizmetleri sağladığınız için Karaören halkı adına teşekkür ettiğini söyledi.

İlçedeki dayanışma, birlik ve beraberlikten bahseden Muhtar Yalçın, ‘’Birbirine yakın, Orta, Aşağı, ve Yukarı karaören mahalleleri son 50 yılda görmediği hizmetleri aldı. 16 yıldır siyasette olan Sn Harun Tüfekci’ye Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a, Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e mahalle sakinleri adına teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

AK Parti Genel merkezi yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Harun Tüfekci, "Memleketime ufak da olsa bir katkım dokunduysa bundan mutluluk duyarım. Muhtarlar halkımızın oylarıyla görev başına gelen demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Bizler halkımız adına karşılıksız hizmet ediyoruz. Bu türlü plaketler bizleri motive ediyor. Muhtarlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde adeta yaşadığı mahallenin gözü kulağı olması ve var olan eksiklikleri, sıkıntıları, yerel yöneticilerle paylaşması, muhtarların önemini ortaya çıkarmıştır." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 55 mahalle muhtarıyla büyük bir aile olduklarını belirterek ‘’ Her ailede olduğu gibi aile fertlerinin ayrı ayrı istekleri var. 4.5 yılda hedeflediğimiz projeleri bir bir hayata geçirdik. Ve yatırımlarımız devam ediyor.’’

Plaket törenine, Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İş Adamı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.