whatsapp

Muhtarlardan açıklama

BELEDİYE 09.10.2018 - 22:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlardan açıklama

Muhtarlar kamuoyuna açıklamada bulunda.  Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan biz muhtarlarla birlikte Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal, her ay istişare toplantısı düzenleyerek, her zaman bizlerin yanında olmuştur.  Bizlerin talep ve isteklerini yerine getirerek, mahallemizde sorunlarımızı  çözüme kavuşturmuştur.   Bu istişareler  sonucunda, koordineli çalışmalarımızla halkımızın sorunlarına çözüm getirdik ve getirmeye devam ediyoruz.  Her ay düzenlediğimiz Belediye Başkanımızın katıldığı  ve gerekli görüldüğü zaman Konya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları veya ilgili sorunla alakalı kamu görevlilerinin de yer aldığı istişare toplantılarımızda birlikte kararlar alıp sorunlarımıza birlikte çözüm ürettik.  Yaptığımız bir istişare toplantısında Belediye Başkanımızdan, muhtarlar olarak geniş kapsamlı, sorunlarımıza daha fazla zaman ayırarak  bir toplantı yapılmasını talep ettik.  Başkanımızda bu talebimizi uygun gördü. Alınan karar sonucunda geniş katılımlı ve zamanlı bir istişare toplantısı yaptık. Bu organizasyon için  Belediyemizin ve  kamunun herhangi bir kaynağı ve öz sermayesi  kullanılmamıştır. Bu konuda uygun görürlerse Belediyemiz yetkilileri açıklamada bulunabilir. Bu talebimiz üzere 13.cü muhtarlarla istişare toplantımız şehir dışında geniş zamanlı olarak yapılmıştır.  Yapılan bu toplantıda her muhtar arkadaşımız mahallesinde yaşanan  sorunlarını daha detaylı bir şekilde Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a aktarmıştır. Bu özverili çalışma ortamını bize sağlayan Belediye Başkanımıza öncelikle teşekkür ederiz.   Bizler halkın temsilcileri muhtarlar olarak hiç bir zaman  iç çekişmelerin üzerinden karalanmayı hak etmiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve  hassas  durumda her türlü özverili çalışmanın yanında oluyoruz.  Fakat bu istişare toplantımız hakkında yazılan çirkin yazılar ne yazık ki bizi üzmüştür. Bu tür haber ve yazıların kimseye faydası olmayacağı gibi, bu tür davranışlar Siyasi ve Meslek etiğine de uygun değildir. Muhtarlık seçimleri öncesi yapılan bu karalamalarında zamanlaması gayet manidardır.  Siyasi polemik veya siyasi tetikçilik yapılarak hiç bir yere varılamayacağını  bir kez daha beyan eder halkımıza ve kamuoyuna saygıyla  duyururuz.  Saygılarla  Gevrekli, Karabulak, Tol, Muradiye, Karakavak, Kuran, Tepecik, Irmaklı, Kavak, Pınarbaşı, Taraşcı, Stad, Hacıseyitali , Karacaören, Gökhüyük, Susuz, Bahçelievler, Çatmakaya, Gölyüzü, Aşağıkaraören, Dikilitaş, Mesudiye, Bükçe, Taşağıl  Muhtarları

Muhtarlar kamuoyuna açıklamada bulunda. 
Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan biz muhtarlarla birlikte Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal, her ay istişare toplantısı düzenleyerek, her zaman bizlerin yanında olmuştur. 
Bizlerin talep ve isteklerini yerine getirerek, mahallemizde sorunlarımızı  çözüme kavuşturmuştur.  
Bu istişareler  sonucunda, koordineli çalışmalarımızla halkımızın sorunlarına çözüm getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. 
Her ay düzenlediğimiz Belediye Başkanımızın katıldığı  ve gerekli görüldüğü zaman Konya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları veya ilgili sorunla alakalı kamu görevlilerinin de yer aldığı istişare toplantılarımızda birlikte kararlar alıp sorunlarımıza birlikte çözüm ürettik. 
Yaptığımız bir istişare toplantısında Belediye Başkanımızdan, muhtarlar olarak geniş kapsamlı, sorunlarımıza daha fazla zaman ayırarak  bir toplantı yapılmasını talep ettik. 
Başkanımızda bu talebimizi uygun gördü. Alınan karar sonucunda geniş katılımlı ve zamanlı bir istişare toplantısı yaptık. Bu organizasyon için  Belediyemizin ve  kamunun herhangi bir kaynağı ve öz sermayesi  kullanılmamıştır. Bu konuda uygun görürlerse Belediyemiz yetkilileri açıklamada bulunabilir. Bu talebimiz üzere 13.cü muhtarlarla istişare toplantımız şehir dışında geniş zamanlı olarak yapılmıştır. 
Yapılan bu toplantıda her muhtar arkadaşımız mahallesinde yaşanan  sorunlarını daha detaylı bir şekilde Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a aktarmıştır. Bu özverili çalışma ortamını bize sağlayan Belediye Başkanımıza öncelikle teşekkür ederiz.  
Bizler halkın temsilcileri muhtarlar olarak hiç bir zaman  iç çekişmelerin üzerinden karalanmayı hak etmiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve  hassas  durumda her türlü özverili çalışmanın yanında oluyoruz. 
Fakat bu istişare toplantımız hakkında yazılan çirkin yazılar ne yazık ki bizi üzmüştür. Bu tür haber ve yazıların kimseye faydası olmayacağı gibi, bu tür davranışlar Siyasi ve Meslek etiğine de uygun değildir. Muhtarlık seçimleri öncesi yapılan bu karalamalarında zamanlaması gayet manidardır. 
Siyasi polemik veya siyasi tetikçilik yapılarak hiç bir yere varılamayacağını  bir kez daha beyan eder halkımıza ve kamuoyuna saygıyla  duyururuz. 
Saygılarla 
Gevrekli, Karabulak, Tol, Muradiye, Karakavak, Kuran, Tepecik, Irmaklı, Kavak, Pınarbaşı, Taraşcı, Stad, Hacıseyitali , Karacaören, Gökhüyük, Susuz, Bahçelievler, Çatmakaya, Gölyüzü, Aşağıkaraören, Dikilitaş, Mesudiye, Bükçe, Taşağıl  Muhtarları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.