whatsapp

Muhtarlara afet bilinci eğitimi verildi

BELEDİYE 26.02.2020 - 01:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlara afet bilinci eğitimi verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’deki mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen 'Afet Bilinci ve İlk Yardım' semineri gerçekleştirildi. Belediye düğün salonundaki toplantıda 'Afet Bilinci ve İlk Yardım' seminerine Seydişehir mahalle muhtarlarının yanı sıra Ahırlı, Bozkır, Yalıhüyük ilçelerinden muhtarlar da katıldı. Muhtarlara deprem, heyelan, sel ve yangın gibi afetlerde korunma, afet sonrası arama kurtarma ve ilk yardım konularında bilgiler verildi. Olası afetlerden en az zararla kurtulmak için nelerin yapılması gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Seminerin amacının muhtarlarda temel afet bilincini oluşturmak olduğu vurgulanırken, son yaşanan Elazığ depreminde ilk yardım, acil müdahale ve afet bilincinin öneminin bir kez daha ortaya çıktığı kaydedildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’deki mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen 'Afet Bilinci ve İlk Yardım' semineri gerçekleştirildi.

Belediye düğün salonundaki toplantıda 'Afet Bilinci ve İlk Yardım' seminerine Seydişehir mahalle muhtarlarının yanı sıra Ahırlı, Bozkır, Yalıhüyük ilçelerinden muhtarlar da katıldı.

Muhtarlara deprem, heyelan, sel ve yangın gibi afetlerde korunma, afet sonrası arama kurtarma ve ilk yardım konularında bilgiler verildi. Olası afetlerden en az zararla kurtulmak için nelerin yapılması gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Seminerin amacının muhtarlarda temel afet bilincini oluşturmak olduğu vurgulanırken, son yaşanan Elazığ depreminde ilk yardım, acil müdahale ve afet bilincinin öneminin bir kez daha ortaya çıktığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.