whatsapp

Muhtarlar ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

BELEDİYE 25.04.2020 - 10:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlar ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

Geçtiğimiz aylarda Seydişehir Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı öncülüğünde kurulan Sosyal Vefa Destek yardım merkezi ekipleri, dışarıya çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda ilçenin tüm mahalle muhtarları, gönüllü vatandaşlar ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Salgına karşı alınan önlemler kapsamında dışarıya çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü Seydişehirliler için mahalle muhtarları, STK’lar ile devlet kurum ve kuruluşlarının sağladığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Yardım için gönüllü seferber olduklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan ayında da hazırlanan kolilerin dağıtıldığını söyledi. Karaarslan, "Yaşamış olduğumuz zor günlerde bir nebze olsun insanlarımıza yardımcı olabilmek bizleri çok mutlu etti. Başlatmış olduğumuz bu yardım hareketine destek olan tüm dostlarımıza minnettarız. Birlik beraberlik bizim özümüzde var" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Seydişehir Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı öncülüğünde kurulan Sosyal Vefa Destek yardım merkezi ekipleri, dışarıya çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda ilçenin tüm mahalle muhtarları, gönüllü vatandaşlar ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Salgına karşı alınan önlemler kapsamında dışarıya çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü Seydişehirliler için mahalle muhtarları, STK’lar ile devlet kurum ve kuruluşlarının sağladığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

Yardım için gönüllü seferber olduklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan ayında da hazırlanan kolilerin dağıtıldığını söyledi.

Karaarslan, "Yaşamış olduğumuz zor günlerde bir nebze olsun insanlarımıza yardımcı olabilmek bizleri çok mutlu etti. Başlatmış olduğumuz bu yardım hareketine destek olan tüm dostlarımıza minnettarız. Birlik beraberlik bizim özümüzde var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.