whatsapp

Muhtarlar Derneğinden Kaymakam Erdoğan’a Ziyaret

SİVİL TOPLUM 26.09.2017 - 11:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlar Derneğinden Kaymakam Erdoğan’a Ziyaret

Seydişehir Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ziyaret etti.
Kaymakam Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek başkanlığına yeni seçilen Ramazan Demiray’ı tebrik etti. Muhtarlar sayesinde ilçedeki eksiklikleri daha iyi görebilme fırsatı bulduklarını belirten Erdoğan, şöyle konuştu: "Muhtarlarımız, görev mahallinde devletimizin kurumlarını temsil eder. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesinde muhtar ve idareciler arasındaki irtibat önemlidir. Diğer taraftan muhtar, vatandaşın devlete karşı yükümlülüğünün de yerine getirilmesini takip etmelidir. El ele vererek ilçemizi daha güzel yere getirmek için çalışacağız." dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Demiray, Seydişehir’in gelişip güzelleşmesi için yapılacak çalışmalarda gönüllü olarak yer alacaklarını kaydetti. Dernek üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i ziyaret etti.
Seydişehir Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek başkanlığına yeni seçilen Ramazan Demiray’ı tebrik etti.

Muhtarlar sayesinde ilçedeki eksiklikleri daha iyi görebilme fırsatı bulduklarını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız, görev mahallinde devletimizin kurumlarını temsil eder. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesinde muhtar ve idareciler arasındaki irtibat önemlidir. Diğer taraftan muhtar, vatandaşın devlete karşı yükümlülüğünün de yerine getirilmesini takip etmelidir. El ele vererek ilçemizi daha güzel yere getirmek için çalışacağız." dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Demiray, Seydişehir’in gelişip güzelleşmesi için yapılacak çalışmalarda gönüllü olarak yer alacaklarını kaydetti.

Dernek üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.