whatsapp

Muhtarlar darbeye karşı tek vücut

GÜNDEM 07.08.2016 - 10:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlar darbeye karşı tek vücut

Seydişehir mahalle ve köy muhtarları, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine belediye meydanında tepki gösterdi.
Mahalle muhtarları adına konuşan Hasan Çalı, burada yaptığı açıklamada Milli iradenin yanında olduklarını dile getirerek darbe girişimine tepki göstermek amacıyla toplandıklarını belirtti. "Fetönün  darbe girişimi karşısında, parti ve ideoloji farkı gözetmeden tek vücut halinde son nefesimize kadar Cumhurbaşkanımızın, devletimizin, milletimizin ve ordumuzun yanında olacağımızı ve demokrasi nöbetimize sonuna kadar devam edeceğimizi kamu oyuna saygıyla duyururuz." AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, "Türk halkı, Anadolu topraklarında sürdürdüğü bin yıllık hakimiyeti sekteye uğratacak hertürlü girişimin karşısında duracağını bir kez daha kanıtlamıştır. Tüm halkımıza teşekkür eder Konya mitingine herkezi davet ediyoruz" dedi. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, 30 Ağustos günü Seydişehir belediye meydanında miting düzenleneceğini söyledi. Daha sonra sanatçı Mustafa Topal ilahilerle konser verdi. Seydişehir belediyesi tarafından alınan 5 bin karanfili protokol üyeleri vatandaşlara dağıttı. 23. günde Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar milli irade nöbetinde bir aradaydı.
Seydişehir mahalle ve köy muhtarları, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine belediye meydanında tepki gösterdi.

Mahalle muhtarları adına konuşan Hasan Çalı, burada yaptığı açıklamada Milli iradenin yanında olduklarını dile getirerek darbe girişimine tepki göstermek amacıyla toplandıklarını belirtti.

"Fetönün  darbe girişimi karşısında, parti ve ideoloji farkı gözetmeden tek vücut halinde son nefesimize kadar Cumhurbaşkanımızın, devletimizin, milletimizin ve ordumuzun yanında olacağımızı ve demokrasi nöbetimize sonuna kadar devam edeceğimizi kamu oyuna saygıyla duyururuz."

AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, "Türk halkı, Anadolu topraklarında sürdürdüğü bin yıllık hakimiyeti sekteye uğratacak hertürlü girişimin karşısında duracağını bir kez daha kanıtlamıştır. Tüm halkımıza teşekkür eder Konya mitingine herkezi davet ediyoruz" dedi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, 30 Ağustos günü Seydişehir belediye meydanında miting düzenleneceğini söyledi.

Daha sonra sanatçı Mustafa Topal ilahilerle konser verdi.

Seydişehir belediyesi tarafından alınan 5 bin karanfili protokol üyeleri vatandaşlara dağıttı.

23. günde Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar milli irade nöbetinde bir aradaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.