whatsapp

Muhtar Mustafa Yılmaz, mazbatasını aldı

SİVİL TOPLUM 05.04.2019 - 13:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar Mustafa Yılmaz, mazbatasını aldı

Yıllarca şeker iş sendikası şube başkanı olarak tanınan Kızılca Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz mazbatasını aldı. Şeker -İş Sendikasında yıllarca başkanlık yapan 2009 yılında CHP’den Belediye başkan adayı olan Mustafa Yılmaz, Seçim kurulu müdürü Mustafa Karaçör’den mazbatasını alarak işe başladı. Muhtar Yılmaz, Kızılca Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için çalışacağım. Şimdiye kadar köyüme hizmet eden muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yıllarca şeker iş sendikası şube başkanı olarak tanınan Kızılca Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz mazbatasını aldı.

Şeker -İş Sendikasında yıllarca başkanlık yapan 2009 yılında CHP’den Belediye başkan adayı olan Mustafa Yılmaz, Seçim kurulu müdürü Mustafa Karaçör’den mazbatasını alarak işe başladı.

Muhtar Yılmaz, Kızılca Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için çalışacağım. Şimdiye kadar köyüme hizmet eden muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.