whatsapp

Muhtar Gülbüs Erdoğan ” İlgi ve destek, azmimi arttırıyor”

SİVİL TOPLUM 27.03.2019 - 22:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar Gülbüs Erdoğan ” İlgi ve destek, azmimi arttırıyor”

5 bin nüfuslu Kızılcalar Mahallesi'nin muhtarı Gülbüs Erdoğan, 31 Mart 2019 seçimlerinde sorumluluk bilinciyle muhtarlık için yeniden aday olurken 11 muhtar adayı ile yarıştığını söyledi. 41yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi Gülbüs Erdoğan, 2014 yerel seçimlerinde çevresinin ve ailesinin ısrarı üzerine Kızılcalar Mahallesi muhtar seçilerek yaptığı çalışmalar, etkinlik ve çeşitli faaliyetlerle mahalle halkının sevgisini kazanmıştı. Muhtarlık hizmetinin mahalle ile bütünleşerek sorunlara çözüm bulma yeri olduğunu belirten Gülbüs Erdoğan, "Mahalle halkı teveccüh gösterip yeniden seçilirsem yılların verdiği tecrübe ile hizmetlerime devam edeceğim" dedi. Mahallesi’ni yaşanabilir haline getirebilmek için çalıştığını ifade eden Gülbüs Erdoğan, ‘’ Mahallemizin projelerinin bir kısmını Devletimizin, belediyenin yardımları ile hayata geçirdik. Allah izin verirse önümüzdeki süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimiz geçen 5 yılda benden memnun kaldılar. Bu seçimlerde beni kaybetmeyeceklerinden eminim. Mahalleme verimli olacağıma inanıyor ve halkımızdan desteklerini bekliyorum.’’ Dedi. Muhtar Adayı Gülbüs Erdoğan, Azalar; Arife Yıldız, Bahattin Taşdöğen,  Kazım Bilici, Sebahat Uzun, Aysel Camcı, Vedat Kaska, Ercüment Arslan, Gülnaz Atağ.

5 bin nüfuslu Kızılcalar Mahallesi'nin muhtarı Gülbüs Erdoğan, 31 Mart 2019 seçimlerinde sorumluluk bilinciyle muhtarlık için yeniden aday olurken 11 muhtar adayı ile yarıştığını söyledi.

41yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi Gülbüs Erdoğan, 2014 yerel seçimlerinde çevresinin ve ailesinin ısrarı üzerine Kızılcalar Mahallesi muhtar seçilerek yaptığı çalışmalar, etkinlik ve çeşitli faaliyetlerle mahalle halkının sevgisini kazanmıştı.

Muhtarlık hizmetinin mahalle ile bütünleşerek sorunlara çözüm bulma yeri olduğunu belirten Gülbüs Erdoğan, "Mahalle halkı teveccüh gösterip yeniden seçilirsem yılların verdiği tecrübe ile hizmetlerime devam edeceğim" dedi.

Mahallesi’ni yaşanabilir haline getirebilmek için çalıştığını ifade eden Gülbüs Erdoğan, ‘’ Mahallemizin projelerinin bir kısmını Devletimizin, belediyenin yardımları ile hayata geçirdik. Allah izin verirse önümüzdeki süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimiz geçen 5 yılda benden memnun kaldılar. Bu seçimlerde beni kaybetmeyeceklerinden eminim. Mahalleme verimli olacağıma inanıyor ve halkımızdan desteklerini bekliyorum.’’ Dedi.

Muhtar Adayı Gülbüs Erdoğan, Azalar; Arife Yıldız, Bahattin Taşdöğen,

 Kazım Bilici, Sebahat Uzun, Aysel Camcı, Vedat Kaska, Ercüment Arslan, Gülnaz Atağ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.