whatsapp

Muhtar adayı Demirci; Girmedik ev bırakmayacağız

SİVİL TOPLUM 27.02.2019 - 00:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar adayı Demirci; Girmedik ev bırakmayacağız

Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Demirci, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahalle sakinlerinin kapılarını aşındıran Demirci, çalışmalarından bahsederek mahallelinin oylarına talip olduğunu belirtti. Kızılcalar Mahallesi sakinlerinin kapılarını aşındıran Muhtar Adayı Ümit Demirci, mahalle sakinlerinin kapılarını çalarak çalışmalarından söz edip desteklerini beklediklerini ifade etti. Mahallenin tek tek sorun ve taleplerine kulak veren Demirci, “Genç bir muhtar adayı olarak mahallemin her karışını biliyor ve tanıyorum. Tek Tek mahalle sakinlerini ziyaret ederek onların dertlerini dinliyoruz. Sorunların çözüme kavuşması için tüm gayret ve çabayı azalarımla birlikte göstereceğiz. Eşim Seher hanımla birlikte mahallemizde çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Kızılcalar Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Demirci, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mahalle sakinlerinin kapılarını aşındıran Demirci, çalışmalarından bahsederek mahallelinin oylarına talip olduğunu belirtti.

Kızılcalar Mahallesi sakinlerinin kapılarını aşındıran Muhtar Adayı Ümit Demirci, mahalle sakinlerinin kapılarını çalarak çalışmalarından söz edip desteklerini beklediklerini ifade etti. Mahallenin tek tek sorun ve taleplerine kulak veren Demirci, “Genç bir muhtar adayı olarak mahallemin her karışını biliyor ve tanıyorum. Tek Tek mahalle sakinlerini ziyaret ederek onların dertlerini dinliyoruz. Sorunların çözüme kavuşması için tüm gayret ve çabayı azalarımla birlikte göstereceğiz. Eşim Seher hanımla birlikte mahallemizde çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.