whatsapp

Mühendislik Fakültesinde mezuniyet töreni

EĞİTİM 20.05.2017 - 00:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mühendislik Fakültesinde mezuniyet töreni

Seydişehir'de Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksek okulunda mezuniyet töreni düzenlendi.
Fakültenin konferans salonundaki mezuniyet töreninde konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Üniversite olarak iki misyonu önemsediklerini söyledi. "Biri özgüveni yüksek nesiller yetiştirmek, ikincisi kişilikli, ahlaklı, vatanını milletini seven, erdemli kişiler yetiştirmek" diyen Dekan Arıkan, şöyle devam etti:  Meslek Yüksek Okulunda Seydişehir' de sekiz bölüm Konya'da üç bölümümüzle faaliyet gösteriyoruz. Üniversitede ise açık olan makine mühendisliği ile beraber iki bine yakın öğrencimiz var. İyi bir kadroya sahibiz. Malzeme ve metalürji bölümlerinin açık olmasına rağmen öğrenci kaydı yaptıramadık. Elektrik elektronik ve bilgisayar bölümlerinde ise öğretim üyelerimizi tamamladık." Törene Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Ve Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.
Seydişehir'de Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksek okulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Fakültenin konferans salonundaki mezuniyet töreninde konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Üniversite olarak iki misyonu önemsediklerini söyledi.
"Biri özgüveni yüksek nesiller yetiştirmek, ikincisi kişilikli, ahlaklı, vatanını milletini seven, erdemli kişiler yetiştirmek" diyen Dekan Arıkan, şöyle devam etti: 
Meslek Yüksek Okulunda Seydişehir' de sekiz bölüm Konya'da üç bölümümüzle faaliyet gösteriyoruz. Üniversitede ise açık olan makine mühendisliği ile beraber iki bine yakın öğrencimiz var. İyi bir kadroya sahibiz. Malzeme ve metalürji bölümlerinin açık olmasına rağmen öğrenci kaydı yaptıramadık. Elektrik elektronik ve bilgisayar bölümlerinde ise öğretim üyelerimizi tamamladık."

Törene Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Ve Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.