whatsapp

Mühendislik fakültesinde mezuniyet töreni

EĞİTİM 19.05.2016 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mühendislik fakültesinde mezuniyet töreni

Seydişehir Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde 2015-2016 yılı ikinci mezuniyet töreni.
Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Dekan Prof. Dr. Selman Türker, törende yaptığı konuşmada, Üniversite olarak geçen yıllara göre gelişerek farklı bir konuma geldiğini söyledi.   Türker, ‘’Sevgili öğrenciler sizleri iyi bir mühendis olarak yetiştirmek için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Karakterli, adaletli, çalışkan, vatan ve milletini seven insanlar olmanız tek arzumuzdur. Buradan ayrılıp gerçek hayata atılacaksınız. Size tavsiyem burada aldığınız eğitime güvenmeniz, hedeflerinizi doğru belirlemeniz ve hedefinize ulaşmak için sabırla çalışmanızdır. İş hayatınızda işinizi kendini geliştirmek için yeniden eğitim almanız gerekiyor. Sizleri kutluyorum. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun'' Daha sonra törene katılan protokol üyeleri tarafından 144 mezun makine mühendisi öğrenciye başarı belgeleri teker teker verildi. Öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı. Törene; Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, NEÜ Rektör yrd Tahir Yüksek, Cengiz Holding Eti Alüminyum A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Arkan, MYO Müdürü Prof Dr Hüseyin Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum kuruluş temsilciler ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Seydişehir Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde 2015-2016 yılı ikinci mezuniyet töreni.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Dekan Prof. Dr. Selman Türker, törende yaptığı konuşmada, Üniversite olarak geçen yıllara göre gelişerek farklı bir konuma geldiğini söyledi. 

 Türker, ‘’Sevgili öğrenciler sizleri iyi bir mühendis olarak yetiştirmek için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Karakterli, adaletli, çalışkan, vatan ve milletini seven insanlar olmanız tek arzumuzdur. Buradan ayrılıp gerçek hayata atılacaksınız. Size tavsiyem burada aldığınız eğitime güvenmeniz, hedeflerinizi doğru belirlemeniz ve hedefinize ulaşmak için sabırla çalışmanızdır. İş hayatınızda işinizi kendini geliştirmek için yeniden eğitim almanız gerekiyor. Sizleri kutluyorum. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun''

Daha sonra törene katılan protokol üyeleri tarafından 144 mezun makine mühendisi öğrenciye başarı belgeleri teker teker verildi. Öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı.

Törene; Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, NEÜ Rektör yrd Tahir Yüksek, Cengiz Holding Eti Alüminyum A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Arkan, MYO Müdürü Prof Dr Hüseyin Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum kuruluş temsilciler ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.