whatsapp

Muharrem İnce Seydişehir’e geliyor

SİYASET 28.01.2019 - 21:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muharrem İnce Seydişehir’e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’a destek olmak ve halkla buluşmak için 30 Ocak Çarşamba günü Seydişehir’e geliyor. İlçe Başkanı Orhan Özel, Milletvekili Muharrem İnce’nin seçim bürosunun açılışını gerçekleştireceği programa bütün Seydişehir halkını davet etti. Tarih: 30 Ocak 2019 Çarşamba saat:16.00 Seçim Bürosu: Noter Karşısı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’a destek olmak ve halkla buluşmak için 30 Ocak Çarşamba günü Seydişehir’e geliyor.

İlçe Başkanı Orhan Özel, Milletvekili Muharrem İnce’nin seçim bürosunun açılışını gerçekleştireceği programa bütün Seydişehir halkını davet etti.
Tarih: 30 Ocak 2019 Çarşamba saat:16.00
Seçim Bürosu: Noter Karşısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.