whatsapp

Muay thai takımı madalya ile döndü

SPOR 12.12.2018 - 19:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muay thai takımı madalya ile döndü

7/8/9 Aralık 2018 tarihinde Alanya’da Alaaddin Keykubat Muay Thai Turnuvası düzenlendi. Dokuz ilden 420 sporcunun katıldığı turnuvaya Seydişehir Belediyesi Muay Thai Spor Kulübü 24 sporcuyla katılıp 7 altın 5 gümüş 8 bronz madalya kazanarak döndü. Takım Antrenörü Sarkan Yıldız: “Bu tür şampiyonalar genç sporcularımızın tecrübe kazanmaları için son derece önemli. Önce “güzel ahlak” felsefesiyle çıktığımız bu yolda sporcularımızın bunu başarılarla taçlandırması bizleri çok mutlu etmektedir. Yetenekli Seydişehir gençlerini özgüveni yerinde, üstün sporcu ahlakıyla donanmış,  gerek yurt içi gerek yurt dışı başarılarla ilçemizi gururlandırmalarından dolayı mutluyuz. Bunlar daha başlangıç. Tüm başarılarımızda bize hep destek olan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey’e Sayın Fen İşler Müdürümüz Isa Çiftçi Bey’e ve Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Refik Dereli Bey’e çok teşekkür ederiz.” dedi. Antrenör Ahmet Dönmez ise :”Emek varsa netice var. Seydişehir çocukları, gençleri her türlü fedakârlığı hak ediyor ve bizler de bu uğurda hep beraber çalışıyoruz, sonuç alınca da mutlu oluyoruz.” dedi.

7/8/9 Aralık 2018 tarihinde Alanya’da Alaaddin Keykubat Muay Thai Turnuvası düzenlendi.

Dokuz ilden 420 sporcunun katıldığı turnuvaya Seydişehir Belediyesi Muay Thai Spor Kulübü 24 sporcuyla katılıp 7 altın 5 gümüş 8 bronz madalya kazanarak döndü.

Takım Antrenörü Sarkan Yıldız: “Bu tür şampiyonalar genç sporcularımızın tecrübe kazanmaları için son derece önemli. Önce “güzel ahlak” felsefesiyle çıktığımız bu yolda sporcularımızın bunu başarılarla taçlandırması bizleri çok mutlu etmektedir. Yetenekli Seydişehir gençlerini özgüveni yerinde, üstün sporcu ahlakıyla donanmış,  gerek yurt içi gerek yurt dışı başarılarla ilçemizi gururlandırmalarından dolayı mutluyuz. Bunlar daha başlangıç. Tüm başarılarımızda bize hep destek olan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey’e Sayın Fen İşler Müdürümüz Isa Çiftçi Bey’e ve Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Refik Dereli Bey’e çok teşekkür ederiz.” dedi.

Antrenör Ahmet Dönmez ise :”Emek varsa netice var. Seydişehir çocukları, gençleri her türlü fedakârlığı hak ediyor ve bizler de bu uğurda hep beraber çalışıyoruz, sonuç alınca da mutlu oluyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.